Jamgaming
80+
- Reaksiyon skoru
- 128
Fiyatını haketmediğini düşünüyorum
Evet rakiplerine göre çok çok iyi, 17 faz 60a. Overclock için mükemmel bi kartFyatı hakında bişi demicem ama kulanıyorum taş gibi anakart
Evet rakiplerine göre çok çok iyi, 17 faz 60a. Overclock için mükemmel bi kart
evet faz yapısı çok iyi aslında arkadfaşın 10 vramli kartla karşılaştırması birazkomik olmuş6999 TL'ye Asus tuf b650 E-wifi aldık. Fiyatı hak etmiyor bence de
Bende de Z790 Tomahawk var, alırken özellikle faz yapılarını araştırarak aldım. 9000₺ de bırak rakibi yakını bile yoktu 18 Faz 70A, malum 14. Nesiller köpek gibi enerji çekiyorlar. Soğutma konusunda da mükemmel, mosfetler ısınmıyor oyunlarda 50 dereceyi geçmedi henüz. Stres testinde bile 60’a zar zor geldi. Eminim B650 chipsetde de aynı kalitededir. Soğutma, performans, USB hub, malzeme kalitesi her şeyiyle mükemmel yapmışlar. Görünüm göreceli bi kavram ama bana göre çok hoş bi tasarımı var. BİOS ekranı da oldukça basit ve kullanışlı.evet faz yapısı çok iyi aslında arkadfaşın 10 vramli kartla karşılaştırması birazkomik olmuş
vala katılıyorum benimki stres testinde inanırmısın 45 geçmedi işlemcimde oc bide varBende de Z790 Tomahawk var, alırken özellikle faz yapılarını araştırarak aldım. 9000₺ de bırak rakibi yakını bile yoktu 18 Faz 70A, malum 14. Nesiller köpek gibi enerji çekiyorlar. Soğutma konusunda da mükemmel, mosfetler ısınmıyor oyunlarda 50 dereceyi geçmedi henüz. Stres testinde bile 60’a zar zor geldi. Eminim B650 chipsetde de aynı kalitededir. Soğutma, performans, USB hub, malzeme kalitesi her şeyiyle mükemmel yapmışlar. Görünüm göreceli bi kavram ama bana göre çok hoş bi tasarımı var. BİOS ekranı da oldukça basit ve kullanışlı.