40-45k civarı gaming odaklı laptop önerisi alabilir miyim?

Hocam teşekkürler attığınız modele de baktım ama o modele Almanya’nın monsterı kalitesiz diyorlar önermiyorlar genel olarak
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...gisayar-p-HBCV00006LCGFJ?magaza=GpnTeknoloji& Şu bilgisayarı düşündüm işlemcisinin yüksek sıcaklıkta çalıştığını ve kullanıcıların watt değerini limitlediklerini okudum ayrıca darboğaz yapabildiğini söylemişler sanırsam bilgisi olan aydınlatabilir mi?

Bu ikisini öneririm. Trendyolda kod kupon kampanyası varken kaçırma.

Attığın üründe güzel. Trendyolda daha ucuz

Bu ikisini öneririm. Trendyolda kod kupon kampanyası varken kaçırma.

Attığın üründe güzel. Trendyolda daha ucuz
Teşekkürler öncelikle. Attığınız lenovo ram ssd ve soğutma olarak daha mantıklı geldi ama asusta ekran kartı 140w iken lenovoda 105w asusta da soğutma konusunda sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar ve bu yüzden işlemciyi limitlediğini söyleyenler olmuş bunlara bakınca sizce hangisi daha mantıklı olur?

Teşekkürler öncelikle. Attığınız lenovo ram ssd ve soğutma olarak daha mantıklı geldi ama asusta ekran kartı 140w iken lenovoda 105w asusta da soğutma konusunda sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar ve bu yüzden işlemciyi limitlediğini söyleyenler olmuş bunlara bakınca sizce hangisi daha mantıklı olur?
Evet asus yorumuna +. Ben loq cuyum pişman etmez o ürün. Şimdiden güle güle kullan hocam

Geri