Silindi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Silindi.

Son düzenleme:
1000 TL Ucuza satsa alınacak ürünü, neden 3500 TL ucuza satıyor?
Neden neredeyse bütün ürünlerde yorum ve değerlendirme var? Neden hepsinde 4-5 yorum var?
Neden bütün ürünlerde ''Süper sınırlı süreli indirim'' var?
Neden ne varsa sitenin an alt kısmına png olarak koymuşlar?

1749909619086.webp

1749909634131.webp

1749909791084.webp

Böyle bir indirim anca sıcak hava fritözlerinde olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. İndirimler benim de hoşuma gitti açıkçası ve bir ankastre set almayı düşünür hale geldim. Yok mu bu meseleyi aydınlatacak bir arkadaşımız?

2019 dan beri faaliyetteyiz diyor ama site Google da yeni yeni gözüküyor domain kayıt bilgisine göre 2 hafta önce açılmış ve Karayipler de kayıtlı olduğu yazıyor 😅 iletişim bilgileri de gizli gözüküyor dikkatli olunmasında fayda var

2019 dan beri faaliyetteyiz diyor ama site Google da yeni yeni gözüküyor domain kayıt bilgisine göre 2 hafta önce açılmış ve Karayipler de kayıtlı olduğu yazıyor 😅 iletişim bilgileri de gizli gözüküyor dikkatli olunmasında fayda var
dolandırıcı değildir ya vpn açık unutmuştur ben güvendim tüm sülaleye aldım 😄

Nerden ulaştınız buna?
Konuyu avukatımla irdeleyeceğim yarın gündüz vakitleri görüşelim dediler bakalım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,676
Üyeler
183,323
Son üye
welfez
Geri