10.999 ₺ ?
![]()
Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 Inverter Duvar Tipi Klima | Beyaz Pazar
SOĞUTMA Soğutma Kapasitesi12.000 BTU Soğutma Güç Tüketimi1.213 kW Soğutma VerimliliğiA++ SEER (Sezonsal Verimlilik)6.1 ISITMA Isıtma Kapasitesi13.000 BTUbeyazpazar.com
15k indirim ve kredi kartı ile yüzde 20 komisyon adeta bağıyıor10.999 ₺ ?
![]()
Airfel LTXM35N 12000 BTU R32 Inverter Duvar Tipi Klima | Beyaz Pazar
SOĞUTMA Soğutma Kapasitesi12.000 BTU Soğutma Güç Tüketimi1.213 kW Soğutma VerimliliğiA++ SEER (Sezonsal Verimlilik)6.1 ISITMA Isıtma Kapasitesi13.000 BTUbeyazpazar.com
Kredi kartı komisyonu almak suç değil mi ? Ayrıca nota bak kısa süre sonra biticek son dakikalarAlıntıyı görüntüle
Şimdi farkettim, sepete bile eklememiştim![]()
SilindiArkadaşlar selam. İndirimler benim de hoşuma gitti açıkçası ve bir ankastre set almayı düşünür hale geldim. Yok mu bu meseleyi aydınlatacak bir arkadaşımız?
dolandırıcı değildir ya vpn açık unutmuştur ben güvendim tüm sülaleye aldım2019 dan beri faaliyetteyiz diyor ama site Google da yeni yeni gözüküyor domain kayıt bilgisine göre 2 hafta önce açılmış ve Karayipler de kayıtlı olduğu yazıyoriletişim bilgileri de gizli gözüküyor dikkatli olunmasında fayda var
Nerden ulaştınız buna?2019 dan beri faaliyetteyiz diyor ama site Google da yeni yeni gözüküyor domain kayıt bilgisine göre 2 hafta önce açılmış ve Karayipler de kayıtlı olduğu yazıyoriletişim bilgileri de gizli gözüküyor dikkatli olunmasında fayda var