Yeni Yerli Bir Oyun Geliştirdim

ayt den bu kadar korktuğuna göre sendem sayısalcı kokusu alıyorum hocam 🙃.
Bende sayısalcıyım ayt kimya ve ayt biyoloji çok kötü bende biten fizikte bı 9 10 tane yapa biliyom mat tan 20 25 tane çıkıyor bakalım ne olacak bende baya merak ediyom 👍. Hedef ne hocam bu arada
Adam 1 cümleden okuduğum bölümü çıkardı.. Evet sayısal bölüm. Hocam benim biyoloji süper fulle yakın yapıyom fizik idare eder kimya mattan korkuyom organik ve zaten matın kendi yetiyor korkum o yönde. hedef ilk 25k tıp düşünüyorum hocam siz?

Adam 1 cümleden okuduğum bölümü çıkardı.. Evet sayısal bölüm. Hocam benim biyoloji süper fulle yakın yapıyom fizik idare eder kimya mattan korkuyom organik ve zaten matın kendi yetiyor korkum o yönde. hedef ilk 25k tıp düşünüyorum hocam siz?
Ben karadan bıktım hocam gemi mühendisliği istiyorum üni fark etmez 🙃. Gelmezse de msü den deniz ast subaylık baş vuruşu yapmıştım. Ya ast subaylığa giderim yada 1 yıl mezuna kalırım bı kez daha denerim şansımı

Ben karadan bıktım hocam gemi mühendisliği istiyorum üni fark etmez 🙃. Gelmezse de msü den deniz ast subaylık baş vuruşu yapmıştım. Ya ast subaylığa giderim yada 1 yıl mezuna kalırım bı kez daha denerim şansımı
İlk kez böyle bir bölüm isteyen birin görüyorum hayırlısıyla kazanırsınız hocam inşallah. Kazanırda giderseniz bence bi denizcilik yayını vs. ya da videoları atabilirsiniz.(internet çekiyorsa)

İlk kez böyle bir bölüm isteyen birin görüyorum hayırlısıyla kazanırsınız hocam inşallah. Kazanırda giderseniz bence bi denizcilik yayını vs. ya da videoları atabilirsiniz.(internet çekiyorsa)
Denizde internete ekstra zam yapıyorlarmış duyduğuma göre 🤣🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptoba oyunları depolayıp hazırlık yapmak gerek🙃

Denizde internete ekstra zam yapıyorlarmış duyduğuma göre 🤣🤣

Laptoba oyunları depolayıp hazırlık yapmak gerek🙃
Yayınlardan videolardan çıkartırsınız parayı hocam :) oyun yükler videosunu çeker gelince haftalık yüklesiniz stok video tarzı.

2-3 eşyada sokarsınız yurt dışından herhalde bizim için :) :D

Arkadaşlar merhaba,

Yeni yerli bir oyun geliştirdim. İsmi Space Bross, şu an da Steam üzerinde demosu ücretsiz olarak yayında. Yorumlarınızı çok merak ediyorum çünkü oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin hem desteğine hem de yorumlarına çok ihtiyacım var. Eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Teşekkür ederim yazan herekese.

Link: https://store.steampowered.com/app/2962280/Space_Bross/
1 saat kafa dağıtalım :) indirdim denicem şimdi

Yayınlardan videolardan çıkartırsınız parayı hocam :) oyun yükler videosunu çeker gelince haftalık yüklesiniz stok video tarzı.

2-3 eşyada sokarsınız yurt dışından herhalde bizim için :) :D

1 saat kafa dağıtalım :) indirdim denicem şimdi
Hocam oyunu denedikten sonra oyundaki çeşitlilik ne kadar bol söyliye bilirmisin. Yani kafadan bı 40 50 saat çıkarmı

Hocam oyunu denedikten sonra oyundaki çeşitlilik ne kadar bol söyliye bilirmisin. Yani kafadan bı 40 50 saat çıkarmı
Bişi diyim mi çok güzel duruyor..
1749928427187.webp

İste yeter hocam ama önce kazanıp 4 yıl okumak lazım tahminimce bı 16 ultra çıkar ozamana kadar 😁
4 yıl okuyana kadar 20 ultra çıkar hocam :)

Arkadaşlar merhaba,

Yeni yerli bir oyun geliştirdim. İsmi Space Bross, şu an da Steam üzerinde demosu ücretsiz olarak yayında. Yorumlarınızı çok merak ediyorum çünkü oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin hem desteğine hem de yorumlarına çok ihtiyacım var. Eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Teşekkür ederim yazan herekese.

Link: https://store.steampowered.com/app/2962280/Space_Bross/
Hocam eleştirilerimi buraya mı yazayım size özelden mi yazayim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,265
Üyeler
184,911
Son üye
apollo2135
Geri