Yardım ASUS vs PALİT 5060 Tİ 16GB

ürün bu ama vade farkı alıyor en mantıklısı taksit için palit bakılır
daha 2 aya böldüğü taksitte fiyat 23k oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 9060 xt nitro plus çok iyi kart bakın siz bi
nitro plus olması önemli değil hocam 9060 xt nin kendisini beğenmedim

300 400 lira fark var ama çift fan işte bilemiyorum birde taksit seçenekleri çok kısıtlı galiba
ASUS'u satarken hem daha kolay hem de daha pahalıya satarsın, malum ASUS fanboyu çok var ülkemizde.

bende dedim hocam vade farkı alıyor ürün mecbur taksitte asus almak daha mantıklı kalıyor
paliti garaj online amazonda satıyordu kaldırmış o çok mantıklıydı 6 ay peşin taksit vardı onu bekliyordum aslında da

bu arda fark ettim asus alırsan 1000 tl yada 30 euro hediyesi varmış incehesapta

1749926902430.webp

paliti garaj online amazonda satıyordu kaldırmış o çok mantıklıydı 6 ay peşin taksit vardı onu bekliyordum aslında da

ASUS'u satarken hem daha kolay hem de daha pahalıya satarsın, malum ASUS fanboyu çok var ülkemizde.
tamamda diğer kartın soğutması daha güçlü hem bunlar çok güçlü kartlar uzun süre kullanılır arkadaş kullanmak için değilde satmak için alıyorsa onun sorunu asus dual serilerinde illa bir sorun oluyor genelde

ne için kullanabiliyoruz bu kampanyayı
hocam asus sitesincde üyelik oluşturup chat gpt ye bir yorum yazdırıp kampanyaya katılırsan kartına 1000 tl iade veriyor

1749927035512.webp

daha pahalıya satarımda asusun 2 fanı palitin 3 fanına bedelmidir?
ASUS daha yüksek RPM de çalışacaktır 2 fanlı olduğu için, onun haricinde soğutma performansları hemen hemen aynıdır.

tamamda diğer kartın soğutması daha güçlü hem bunlar çok güçlü kartlar uzun süre kullanılır arkadaş kullanmak için değilde satmak için alıyorsa onun sorunu asus dual serilerinde illa bir sorun oluyor genelde
kullanmak için alıyorum elbet bir gün satarım ama ne zaman onu Allah bilir

hocam asus sitesincde üyelik oluşturup chat gpt ye bir yorum yazdırıp kampanyaya katılırsan kartına 1000 tl iade veriyor

Alıntıyı görüntüle
ha bi yerde kullanma koşulu yok yani iyiymiş

kullanmak için alıyorum elbet bir gün satarım ama ne zaman onu Allah bilir

ha bi yerde kullanma koşulu yok yani iyiymiş
bence palit alın 3 fan olması daha cezbedici olur 2.elde

Geri