İşlemci termal değerlerini kontrol et bide sistem bileşenlerini yazArkadaşlar masaüstü bilgisayarım var ve sık sık donuyor. Ekran donuyor ve hiçbir şekilde cevap vermiyor. Mecbur kasayı, başlatma tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
değerler normal hocam.İşlemci termal değerlerini kontrol et bide sistem bileşenlerini yaz
Ne tip soğutucu kullanıyorsun kule tipi felan??değerler normal hocam.
B550 Gaming x V2, R5 5600 , 4060ti, 32 gb ram ,1 tb ssd
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44015 hocam bu var. 2024 şubattan beri kullanıyorum. O zamandan beri termal macun değişimi yapılmadı. Genel olarak sık sık kontrol ediyorum sıcaklığı hocam. Sıcaklıkla ilgili sorun yok şuanlık.Ne tip soğutucu kullanıyorsun kule tipi felan??
Birde termal bakım yaptın mi sen kontrol ederken normal görünür bir bakmışsın 100 dayanmıştır sen oyundayken
Dedim ya sen fark etmeden bi anda fırlar yük altındahttps://www.sinerji.gen.tr/deepcool...l-1700p1851p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44015 hocam bu var. 2024 şubattan beri kullanıyorum. O zamandan beri termal macun değişimi yapılmadı. Genel olarak sık sık kontrol ediyorum sıcaklığı hocam. Sıcaklıkla ilgili sorun yok şuanlık.
Yapayım hocam ama ben pek anlamam sonuçlardan. buraya atsam siz yorumlasanız?Dedim ya sen fark etmeden bi anda fırlar yük altında
R23 testi yap 10 dakika ve sürekli izle bir anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Termal değişimin gelmiş macun değiş ve temizleme yapmışken bütün parcalarini sök tak yap
Bi ara benim ram yerinden oynarmiş kasa çalıştıkça aninda donup reset atardi sök tak yap herşeyi bakım yaptıktan sonra
Yorumlarız cpuz felan indir ordan göster değerleriYapayım hocam ama ben pek anlamam sonuçlardan. buraya atsam siz yorumlasanız?
Yorumlarız cpuz felan indir ordan göster değerleri
Hocam işletim sistemi ne kullanıyorsunuz? Windows'dan kaynaklı bir hata olabilir?Arkadaşlar masaüstü bilgisayarım var ve sık sık donuyor. Ekran donuyor ve hiçbir şekilde cevap vermiyor. Mecbur kasayı, başlatma tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Ne alakası var 1.5 yılda termal macun mu değiştirilir olsun olsun 5 derece oynar 7 8 yıldır kullanıp hiç macun değişmeyenler var kimsenin bilgisayarı kapanmıyor bunun sonucundaDedim ya sen fark etmeden bi anda fırlar yük altında
R23 testi yap 10 dakika ve sürekli izle bir anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Termal değişimin gelmiş macun değiş ve temizleme yapmışken bütün parcalarini sök tak yap
Bi ara benim ram yerinden oynarmiş kasa çalıştıkça aninda donup reset atardi sök tak yap herşeyi bakım yaptıktan sonra