AMD VALORANT DONMA SORUNU

reis sen 9070 almayı düşünüyomuşsun önermiyorum amd ile ilgili herhangi bir ekran kartı. bu zamanda intelden işlemci amdden ekran kartı alınmaz en iyisi nviidia kart amd işlemci kombosunu yap keyfine bak heleki donanımdan anlamıyacak biriysen bu tür sorunlar cok kafanı ağrıtır
hocam sana o kadar katılıyorum ki haklısın o konuda, teknoloji gelişiyor işler değişebilir ama şu devirde anlık işlemcide intelle ekran kartında amd ile uğraşılmaz. amd+nvidia combosu babadır bizim için. arkadaşın hevesini kırmamak ve linç yeme ihtimalimi düşürmek için çok açık sözlü konuşmadım da amd ekran kartı alınmaz yaa bence istediği kadar ucuz olsun adamlar yapamıyor çok ekran kartını gerek yazılım olsun gerek kronikleri olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkese toplu cevap vereyim ddu ile onlarca kez silip yükledim.expo kapalı açık macık herseyi denedim biostanda.soğutucum iyi phantom sprit güzel soğutuyor.yapılacak herşeyi yaptığıma göre HYAyaz hocamın dediği gibi bir problem var kesin ozaman yapacak bişe yok valorant oynamayacaz :D çok uğraştırıcı ve saçma bir durum.WİNTOX seninde amd almanı önermiyorum amdyi önerenler fanboydur bitti bu kadar saçma bir yazılımı olan iğrenc mide bulandırıcı bir şey dünyada yok eskiden nvidia kullanıyodum cennetmiş resmen amd ile her türlü problemi yaşadım sadece bendede değil bana özel değil kuzenimdede var aynı kart aynısını o da yaşadı valorant sorunu icin demiyorum bi cok baska sorunlar.nvidia al keyfine bak üşenmesem bende satıp nvidia geçerim valla
valoyu bırakıp cs geçersen gel beraber oynayalım kanka :D ben linç yeme korkusundan senin dediklerini diyemedim ama ağzından bal damlıyor resmen vala, katılıyorum

hocam sana o kadar katılıyorum ki haklısın o konuda, teknoloji gelişiyor işler değişebilir ama şu devirde anlık işlemcide intelle ekran kartında amd ile uğraşılmaz. amd+nvidia combosu babadır bizim için. arkadaşın hevesini kırmamak ve linç yeme ihtimalimi düşürmek için çok açık sözlü konuşmadım da amd ekran kartı alınmaz yaa bence istediği kadar ucuz olsun adamlar yapamıyor çok ekran kartını gerek yazılım olsun gerek kronikleri olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valoyu bırakıp cs geçersen gel beraber oynayalım kanka :D ben linç yeme korkusundan senin dediklerini diyemedim ama ağzından bal damlıyor resmen vala, katılıyorum
Yok reis cs oynamıyorumda,amd cidden donanımsal olarak çok sağlam kartları var özellikle soğutmada,bende sapphire nitro modeli var kart soğuktan donuyor ama ne kadar iyi donanımı olursa olsun yazılımı iğrenç leş bir yazılım,yazılımda donanım kadar önemli bence,windowsla olan sorunları için bi ara linuxa falan geçecektim o derece uğraştırdı mide bulandırdı…

Geri