57 dolara oyun önerisi

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
1400
Merhabalar Biraz Oyuna ihtiyacım var hangi oyunları önerebilirsiniz bütçem 1400 TL Yani dolar Kuru İle 35 Dolar Steam'e Yatırmadım Ama Steam'de İade Olarak 22 Dolarım Var Kabasakal, Kinguin Üzerindende önerebilirsiniz epic games'den oyun önermeseniz iyi olur Birde Palworld Diye Bir Oyun Gördüm Gameplayini Anlamadım Oyunun Amacı Nedir? Ve Sizce alınır mı?? Astroneer, Satisfactory, The Planet Crafters Tarzı Oyun Varmıdır Subnautica Önermeyin Fiyatı 14 Dolardı 21 Dolara Kadarmı ne Artmış oyüzden önermeyin Birde Clair Obscur Expedition 33 Diye Bir Oyun Var Onuda Önermeyin Gameplayini İzledim Ama Grafikler Güzelde Gameplay Yani Oynanışı Bana Berbat Geldi oyüzden önermeyin Sistem Ve Depolama İle ilgili sorunum yok Birde TLOU Serisi Önermeyin Bende Var ve Oyun Önerilerinizi Bekliyorum iyi günler.

hocam devil may cry serisi resident evil serisi güzel ama biyerden sonra sıkıyor hep aynı şey zombi öldür bulmaca yap boss kes hikayesi felan güzel ama sıkıyor biyerden sonra Ghost of tsushima olabilir

hocam devil may cry serisi resident evil serisi güzel ama biyerden sonra sıkıyor hep aynı şey zombi öldür bulmaca yap boss kes hikayesi felan güzel ama sıkıyor biyerden sonra Ghost of tsushima olabilir
Ghost of tsushimayı beğendim gameplayini izledim ama hikayeli oyunlara artık azda olsa fazla oynamıyorum ama devil may cry 5 almayı düşünüyorum sizce alınır mı??

hocam şuanda tüm dmc oyunları indirimde benden size tavsiye oyunun tüm serisini alıp bitirin muhteşem bi seridir hikayesi var

hocam şuanda tüm dmc oyunları indirimde benden size tavsiye oyunun tüm serisini alıp bitirin muhteşem bi seridir hikayesi var
Tüm serisini almayabilirim ama devil may cry 5 alırım geçerim diye düşünüyorum.

Resident evil serisi indirimde. Re7-8 kesin al

Geri