İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,355
Type C den usb a olsaydı alırdım hocamda kalanları bana uymuyor.
kac w ariyosun hocamType C den usb a olsaydı alırdım hocamda kalanları bana uymuyor.
Hocam 120w olsa iyi olur ya evdeki her cihaza uyar redmi note 13 pro plus var 120w destekliyor onun kablosu var ama buda yedek olur.kac w ariyosun hocam
Ben 60 cektim kendime bence abarti farki yoktur zaten normalde hizli sarj kapatip yapiyorum telefonu sarj batarya performansi icinHocam 120w olsa iyi olur ya evdeki her cihaza uyar redmi note 13 pro plus var 120w destekliyor onun kablosu var ama buda yedek olur.
Hocam benim telefona 18w da yetiyorda ikiziminki 120w destekliyor ve bence 60 ile 120 arasında çok fark vardır.Ben 60 cektim kendime bence abarti farki yoktur zaten normalde hizli sarj kapatip yapiyorum telefonu sarj batarya performansi icin
Dogru olavilir de 15 dk da doldurmuyordur herhalde dkqkdukwrkHocam benim telefona 18w da yetiyorda ikiziminki 120w destekliyor ve bence 60 ile 120 arasında çok fark vardır.
Doluyor.Dogru olavilir de 15 dk da doldurmuyordur herhalde dkqkdukwrk
Kendi kablosu havit ve diğer ürünlerden oldukça kaliteli yine alınıyorsa orjinal kablo al bence .Hocam 120w olsa iyi olur ya evdeki her cihaza uyar redmi note 13 pro plus var 120w destekliyor onun kablosu var ama buda yedek olur.
Ya almak gibi bir amacımız yokda belki yedek olabilir diye düşünmüştüm. Şarj markalarının kalitesini bilmiyorum. Teşekkürler uyarınız için.Kendi kablosu havit ve diğer ürünlerden oldukça kaliteli yine alınıyorsa orjinal kablo al bence .