🔥İndirim Havit Şarj Kablolarında İndirim

hocam her ürünün indirimini paylaştın bi 5060 ti 16gb kartın indirimini paylaşmadın be :D

Hocam 120w olsa iyi olur ya evdeki her cihaza uyar redmi note 13 pro plus var 120w destekliyor onun kablosu var ama buda yedek olur.
Ben 60 cektim kendime bence abarti farki yoktur zaten normalde hizli sarj kapatip yapiyorum telefonu sarj batarya performansi icin

Ben 60 cektim kendime bence abarti farki yoktur zaten normalde hizli sarj kapatip yapiyorum telefonu sarj batarya performansi icin
Hocam benim telefona 18w da yetiyorda ikiziminki 120w destekliyor ve bence 60 ile 120 arasında çok fark vardır.

Dogru olavilir de 15 dk da doldurmuyordur herhalde dkqkdukwrk
Doluyor. :) Çok moralimi bozuyor ben 1.5 saate yakın bekliyorum belkide daha fazla ikizim geliyor takıyor şarja 15 dakika sonra zaten 100 olmada bile 90 lara rahat gelmiş oluyor..

Hocam 120w olsa iyi olur ya evdeki her cihaza uyar redmi note 13 pro plus var 120w destekliyor onun kablosu var ama buda yedek olur.
Kendi kablosu havit ve diğer ürünlerden oldukça kaliteli yine alınıyorsa orjinal kablo al bence .

Kendi kablosu havit ve diğer ürünlerden oldukça kaliteli yine alınıyorsa orjinal kablo al bence .
Ya almak gibi bir amacımız yokda belki yedek olabilir diye düşünmüştüm. Şarj markalarının kalitesini bilmiyorum. Teşekkürler uyarınız için.

Geri