ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,603
Hiksemi SSD C100/480GB
Takılı 500gb m2 ssd var satıp 1tb m2 mi mantıklı yoksa bunu alıp geçeyim mi? Bunu sadece oyun için kullanmayı düşünüyorumHiksemi SSD C100/480GB
Bu m2 değil aynı hızı vermez satıp 1tb al veya 500 m2 ssd alTakılı 500gb m2 ssd var satıp 1tb m2 mi mantıklı yoksa bunu alıp geçeyim mi? Bunu sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum
Satsanız alıcı bulması zor hocam ve kaça satıcaksınız ayrıca SSD de SSD olsun yeterli oyunda m2 sata farketmiyor ki aralarında bir kaç saniye var sadeceTakılı 500gb m2 ssd var satıp 1tb m2 mi mantıklı yoksa bunu alıp geçeyim mi? Bunu sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum
Takılı 500gb m2 ssd var satıp 1tb m2 mi mantıklı yoksa bunu alıp geçeyim mi? Bunu sadece oyun için kullanmayı düşünüyorum
Bende öyle biliyorum hocam. Şimdi m2yi satsam alıcı bulması ayrı dert baştan windows falan kurması ayrı dert.Satsanız alıcı bulması zor hocam ve kaça satıcaksınız ayrıca SSD de SSD olsun yeterli oyunda m2 sata farketmiyor ki aralarında bir kaç saniye var sadece
uygun fiyata verirse ben alırım kardomSatsanız alıcı bulması zor hocam ve kaça satıcaksınız ayrıca SSD de SSD olsun yeterli oyunda m2 sata farketmiyor ki aralarında bir kaç saniye var sadece
Bu 256 GB çok düşük değil mi hocam iki oyun yüklense dolarKaçın uzak durun. 2 ayda yazma hızı 10 MB'a düşen kronik sorunlu model.
Phison S11 kontrolcü kullanan, kronik sorunsuz bir model. Eski bilgisayara SSD takacaksanız bunu alın.![]()
GOODRAM 256GB CX400 SATA 2.5 inc SSD 550MB Okuma / 480MB Yazma | ITOPYA
GOODRAM 256GB CX400 SATA 2.5 inc SSD 550MB Okuma / 480MB Yazma En iyi fiyat seçenekleri ile SSDPR-CX400-256-G2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Eski bilgisayarlara takılacaksa 256 GB fazlasıyla yeter.Bu 256 GB çok düşük değil mi hocam iki oyun yüklense dolar
Bu arada doğrudur sıkıntılı olabilir o konuda bilgim yoktu
Bunlara bakabilir.Oyun için düşünüyormuş hocam arkadaş oyun depolamak için