Yardım LGA 1700 soket Anakart önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,814
i5 13400f işlemcim var yakın zamanda da 5060ti 16gb ekran kartı alıcam. olursa da ddr5 geçebilirim o zaman bir de 16x2 ddr5 ram önerisine ihtiyacım olacak. uygun fp anakart önerilerinizi bekliyorum bütçe belirli değil piyasayı biraz öğrenip ona göre bütçe ayarlamak istiyorum. ram içinde aynı durum geçerli

i5 13400f işlemcim var yakın zamanda da 5060ti 16gb ekran kartı alıcam. olursa da ddr5 geçebilirim o zaman bir de 16x2 ddr5 ram önerisine ihtiyacım olacak. uygun fp anakart önerilerinizi bekliyorum bütçe belirli değil piyasayı biraz öğrenip ona göre bütçe ayarlamak istiyorum. ram içinde aynı durum geçerli
anakartın zaten lga 1700(eksik görmüşüm)

olursa DDR 5 geçmeyi hedefliyorum hemde düzgün bir anakart alıp işlemciden tam performans alabilmeyi istiyorum birkaç yerde giriş seviyesi anakart olunca işlemcinin tam performansı alınamıyormuş
anakart performansa etki etmez işlemci kanadında

anakart tarafında başka öneriniz varmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakart performansa etki etmez işlemci kanadında
en son bu konuyu okumuştum burdaki arkadaş anakart değiştirerek daha iyi sonuçlar almış

benim şuanki kullandığım anakarta göre bunlar hangi seviyede? yakın seviyedeyse bunları almanın anlamı olmaz gibi ddr5 geçmiş olurum sadece
sizin kullandığınız giriş seviye bu ise orta seviyenin başları denilebilir

çok bir fark yok yani
ddr5 olması bile yeter güncel kalmak daha iyi aynı zamanda h610m e göre b760m daha fazla imkan sunuyo bütçe varsa ddr5 e geçilmeli bence

ddr5 olması bile yeter güncel kalmak daha iyi aynı zamanda h610m e göre b760m daha fazla imkan sunuyo bütçe varsa ddr5 e geçilmeli bence
sunduğu imkanlar nedir

Geri