Gider kardeşim merak etme önemli olan berber İstanbul'da oturuyorsan kendi berberimi onerebilirimKonuyu nereye açicagimi bulamadim fotografimi koyacagim baba low taper fade yada mullet gidermi yaş 15 (önerilerinize açığım)
balikesirdeyim umut mamuk diye bir berber vwrmis ona gidicdm instada falan videolari var birde low taper fademi mulletmiGider kardeşim merak etme önemli olan berber İstanbul'da oturuyorsan kendi berberimi onerebilirim
Gider merak etme bende uzatıyordum şimdi uzinin son postundaki saç stilini kullanıyorum tavsiyem önleri kısalt gerikalani kısaltma sacinida elinle kabart anlarsın benibalikesirdeyim umut mamuk diye bir berber vwrmis ona gidicdm instada falan videolari var birde low taper fademi mulletmi
tamam sagolasın kendi sacini foto atarmisinGider merak etme bende uzatıyordum şimdi uzinin son postundaki saç stilini kullanıyorum tavsiyem önleri kısalt gerikalani kısaltma sacinida elinle kabart anlarsın beni
tamam sagolasın kendi sacini foto atarmisin
varmi baska onerisi olanKonuyu nereye açicagimi bulamadim fotografimi koyacagim baba low taper fade yada mullet gidermi yaş 15 (önerilerinize açığım)
Uzat böyle yap iyi gider sanaKonuyu nereye açicagimi bulamadim fotografimi koyacagim baba low taper fade yada mullet gidermi yaş 15 (önerilerinize açığım)
sagolasinLayered Medium Cut tam sizlik.
Mahalle berberine böyle saç yaptırmak için gotunu yırtan cokPotansiyel sabıkalı saçı @ardaadbk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzat böyle yap iyi gider sana