5070ti psu ve kasa önerisi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
8000
Anakart: MSI b650 gaming plus wifi
Ekran kartı: Gainward RTX 5070 ti phoenix v1
İşlemci: Amd ryzen 5 7500f
Ram: Patriot viper venom 16x2 cl30 6000mhz
Ssd: Kioxia exceria pro 1 tb
Soğutucu: Thermalright phantom spirit 120se

Bu sisteme bir kasa ve psu ayrı ayrı veya birleşik önerebilir misiniz? Güç kaynağının kötü olmasını istemiyorum kasa da geniş olmalı.

Bu sisteme bir kasa ve psu ayrı ayrı veya birleşik önerebilir misiniz? Güç kaynağının kötü olmasını istemiyorum kasa da geniş olmalı.

Hocam psu benim de listemdeydi ama platformu cwt veya seasonic olan 850w bir psunun işimi göreceğine kanaat getirdim. Başka öneriniz var mıdır? Bir de kasa mesh olsa daha iyi olmaz mı? Bu kasanın bileşenlerinin sallandığını ve tam oturmadığını yazmış birkaç kullanıcı.

Hocam psu benim de listemdeydi ama platformu cwt veya seasonic olan 850w bir psunun işimi göreceğine kanaat getirdim. Başka öneriniz var mıdır? Bir de kasa mesh olsa daha iyi olmaz mı? Bu kasanın bileşenlerinin sallandığını ve tam oturmadığını yazmış birkaç kullanıcı.
Psu olarak herkes bunu öneriyor ama yinede sen bilirsin. Mesh kasalara pek hakim değilim yanlış öneride bulunmayayım iyi bir öneri yapana çıkacaktır illaki

Hocam hava akışı ve sıcaklık olarak daha iyi olur ama kasa baya güzel görünüyor

Kasa bu

PSU

Ben detaylıca araştırdım bu kasanın da soğutma performansı bayağı iyi diyorlar ama ne kadar doğru bilemem. Benim kendi sistemimde almayı düşündüğüm PSU ve kasa bu ikisi

Hocam genel olarak konuştum yoksa bu akvaryum kasa baya iyi
Onu fark ettim zaten hocam ben sadece bu kasanın da soğutma performansının iyi olduğunu söylenlerin olduğunu söylemek istedim. Yoksa mesh kasalar daha iyi soğutuyor bu bir gerçek

hepsi üst segment ve cwt tarafından üretilmiş psu lar bir tek xpg diğerlerinin bi tık altında ama o da cwt üretimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa olarakta bu olabilir https://www.akakce.com/bilgisayar-k...5av0aDopCad6YYcq5OXBTTL40LUoGZ6RoC--UQAvD_BwE

Hocam açıkcası görünüş pek önemli değil benim için ama arkadaşın attığı da olabilir şu an için sanırım zoko king zoko amiral dk431 ve aerocool 431 olabilir fakat lian li kasalara da bakabilirim önemli olan kasanın soğumasının iyi olması ve parçaların üst üste binmemesi benim için

hepsi üst segment ve cwt tarafından üretilmiş psu lar bir tek xpg diğerlerinin bi tık altında ama o da cwt üretimi

kasa olarakta bu olabilir https://www.akakce.com/bilgisayar-k...5av0aDopCad6YYcq5OXBTTL40LUoGZ6RoC--UQAvD_BwE
Hocam psulara bakacağım fakat kasayı pek beğenmemiştik büyüklük açısından 36 cm ekran kartı destekliyor 5070ti 33 cm falan ve diğer parçalarında üst üste sıkış tepiş olmasından çekiniyorum biraz

Hocam açıkcası görünüş pek önemli değil benim için ama arkadaşın attığı da olabilir şu an için sanırım zoko king zoko amiral dk431 ve aerocool 431 olabilir fakat lian li kasalara da bakabilirim önemli olan kasanın soğumasının iyi olması ve parçaların üst üste binmemesi benim için

Hocam psulara bakacağım fakat kasayı pek beğenmemiştik büyüklük açısından 36 cm ekran kartı destekliyor 5070ti 33 cm falan ve diğer parçalarında üst üste sıkış tepiş olmasından çekiniyorum biraz
bu boyutta kasanın içi çok boş durmaz diye düşünüp seçmiştim başka kasa bulursam güncellerim

fsp kasa
aerocool kasa
vento kasa

bunlara ne dersiniz boyutu nasıl

Son düzenleme:

Hocam bu kasayada bakabilirisiniz hem dikey ekran kartı hemde lcd ekran desteği de var. Soğutmasıda iyi diyorlar aklınızda bulunsun diye söyledim

Geri