ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 345
fazla büyük dersen lancool 217 de çok hoş ahşap temalı yapmışlar biraz
Şimdi planım Kasım ayına kadar aylık ödemesi 10.000 TL, 12.000 TL olacak şekilde 3 ay vade farksız taksit ile işlemci, anakart ve ram alayım demiştim. Sonra onları Kasım'da güzel indirim denk gelirse o zaman alayım dedim kendimce. Şimdi de ise işte 4.000 TL civarlarına kasa, 5.000 TL civarına güç kaynağı, işte ssd Kioxia Exceria Pro düşünüyodum.Bir kere üstte 360 lık soğutucu desteği yok ki bu çok büyük eksi bana göre örnek veriyorum ileride çok daha güçlü işlemci taktın soğutucu yetmedi kasanın da desteği yok ne olacak radyatör ön tarafta ömründen ciddi kayıp oluyor ve sağlıklı çalışmıyor onun yerine h7 flow rgb alabilirdin Nzxt hayranlığı varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve şöyle bir şey de var bütçe yoksa parçayı neye göre seçeceğiz örnek veriyorum 10 bine de anakart var 20 ye de he bütçe sınırım yok dersin onu anlarım
O zaman direk ondan da vazgeçtim.Ben de değerlerine güvenip fiyatı da uygun olduğu için almıştım ama ne bileyim anakartlarda desteği mi yok bir sorunu var çoğu kullanıcısının şikayetlerini görebilirsin araştırırsan. Ben bu meret yüzünden anakart değiştirdim yine işe yaramadı ramleri expoda çalıştırınca bilgisayar kafayı yiyor bazen drop bazen ram biraz zorlanınca çökme sorunu v.b bu ram yüzünden windows dosyalarım bozulmuştu format atmak zorunda kalmıştım 4800mhzde çalıştırınca biraz daha stabil çalışıyor ama yine alt tab yapınca ekran donuyor bu belki ramle alakalı olmayabilir onu bu rami satıp başka ram aldığımda ancak çözebilirim galiba
Oda çok para işte 7.000 mi ne.fazla büyük dersen lancool 217 de çok hoş ahşap temalı yapmışlar biraz
Karıştı iyice karıştı kafam yavBence şu çok daha iyi 5300tl ye özellikle Artic gibi kalın bloklu radyatörler için uygun bir kasa
![]()
Corsair 3500X ARGB White Tempered Glass USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa
Corsair 3500X ARGB White Tempered Glass USB 3.2 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tabi öneririmŞimdi planım Kasım ayına kadar aylık ödemesi 10.000 TL, 12.000 TL olacak şekilde 3 ay vade farksız taksit ile işlemci, anakart ve ram alayım demiştim. Sonra onları Kasım'da güzel indirim denk gelirse o zaman alayım dedim kendimce. Şimdi de ise işte 4.000 TL civarlarına kasa, 5.000 TL civarına güç kaynağı, işte ssd Kioxia Exceria Pro düşünüyodum.
O zaman direk ondan da vazgeçtim.
Oda çok para işte 7.000 mi ne.
Karıştı iyice karıştı kafam yav. Hocam sen müsaitlik durumun varsa kendince kasa, sıvı soğutucu önerebilir misin? Tabi eğer önerebilirsen komple sistem de önerebilirsin. Ekran kartı, işlemci hariç. Ekran kartını da marka model olarak olabilir tabi ki.
indirimlere göre bak iyisini aynı fiyatına al benceŞimdi planım Kasım ayına kadar aylık ödemesi 10.000 TL, 12.000 TL olacak şekilde 3 ay vade farksız taksit ile işlemci, anakart ve ram alayım demiştim. Sonra onları Kasım'da güzel indirim denk gelirse o zaman alayım dedim kendimce. Şimdi de ise işte 4.000 TL civarlarına kasa, 5.000 TL civarına güç kaynağı, işte ssd Kioxia Exceria Pro düşünüyodum.
O zaman direk ondan da vazgeçtim.
Oda çok para işte 7.000 mi ne.
Karıştı iyice karıştı kafam yav. Hocam sen müsaitlik durumun varsa kendince kasa, sıvı soğutucu önerebilir misin? Tabi eğer önerebilirsen komple sistem de önerebilirsin. Ekran kartı, işlemci hariç. Ekran kartını da marka model olarak olabilir tabi ki.