Yardım Monitör Hzleri Hakkında

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,625
Hayatım boyunca hiç monitör kullanmadım sadece laptop o da 60hz. Oyunlarda 60fps altına düşünce kasma hissi oluyor. Ben 180hz monitör almayı düşünüyorum mesela gow ultra ayarlarda 80 fps oynasam kasma hissi mi olacak?

Öyle bir şey olmaz. Hangi monitörü almayı düşünüyorsunuz?

Curved olması sorun değilse eğitim indirimi ile 10 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsiniz. VA'sı oldukça kaliteli IPS'ten bile daha iyi.

Curved olması sorun değilse eğitim indirimi ile 10 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsiniz. VA'sı oldukça kaliteli IPS'ten bile daha iyi.
Baya araştırdım ips ve yüksek nitli daha iyi olur benim için.

almayın bunu, %90 ihtimalle ölü piksel çıkacak veya paneli sorunlu olcak. 6 tane aldım bu monitörden 2 tanesi düzgün çıktı :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Baya araştırdım ips ve yüksek nitli daha iyi olur benim için.
hocam g65b HDR 600 destekliyor hem iyi bir HDR deneyimi var hem 240hz smart monitör bence alınabilir öğrenci bulursam belki bende alırım

• Beğen
Bunu almanız daha iyi olur.

• Beğen
Hayatım boyunca hiç monitör kullanmadım sadece laptop o da 60hz. Oyunlarda 60fps altına düşünce kasma hissi oluyor. Ben 180hz monitör almayı düşünüyorum mesela gow ultra ayarlarda 80 fps oynasam kasma hissi mi olacak?
Öyle bir durum yok ama uzun süre 100 fps üstü oyun oynadıktan sonra 60fps oynarsanız 30fps gibi hissedeceksiniz.

meraktan soruyorum neden 6 kez aldiniz hocam? iade ile falan mi acaba.
evet, 3lü setup kullancaktım 3 tane aldım ilk başta 2si sorunlu çıktı 2 daha aldım 2side sorunlu cıktı sonra 1 tane aldım ortadaki monitörü oled aldım bu şekilde totalde 6 kez almış oldum :) gaminggenden aldım amazondan aldım farklı yerlerden almama rağmen sorunlu oldu hep

• Beğen
evet, 3lü setup kullancaktım 3 tane aldım ilk başta 2si sorunlu çıktı 2 daha aldım 2side sorunlu cıktı sonra 1 tane aldım ortadaki monitörü oled aldım bu şekilde totalde 6 kez almış oldum :) gaminggenden aldım amazondan aldım farklı yerlerden almama rağmen sorunlu oldu hep
Baya araştırdım da ölü piksel sorununu sadece sende gördüm

Geri