Yardım Monitör Hzleri Hakkında

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,636
Hayatım boyunca hiç monitör kullanmadım sadece laptop o da 60hz. Oyunlarda 60fps altına düşünce kasma hissi oluyor. Ben 180hz monitör almayı düşünüyorum mesela gow ultra ayarlarda 80 fps oynasam kasma hissi mi olacak?

Olmaz tabii ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Asusla aynı aşağı yukarı tek fark asusun srgb oranı daha iyi ikisini de alabilirsiniz hangisi daha uygunsa.
Tufda yükseklik ayarı yokmuş. Bu konu dağılmasın diye monitör öneri konusu açtım

Hayatım boyunca hiç monitör kullanmadım sadece laptop o da 60hz. Oyunlarda 60fps altına düşünce kasma hissi oluyor. Ben 180hz monitör almayı düşünüyorum mesela gow ultra ayarlarda 80 fps oynasam kasma hissi mi olacak?
istersen 500 hz ol herhangi bir oyunda 60fps altına düştüğünde kasma hissi yaşarsın ztn 30-40 da fln. tabi 200hz olupta 200fps aldığın bir oyunda 70-80 fpslere düşmekte kasma hissi yaratır

• Beğen
Valorant da 80 alsan bariz kasar gibi olur ama god of war da akıcılık kaybı hissedersin bariz kasma gibi olmaz ama düşük fps den dolayı stutter yaşarsın o yüzden g-sync, f-sync, v-snc açarsan 60Fps altına düşmedikçe problem yaşamazsın. Zaten gow 60FPS tabanlı bir otun diye biliyorum, sorun yaşamazsın.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri