Aj159 pro dongle ile mouse eşleşmiyor

Formen18

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi forumlar bende aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha seri yanıp sönüyor lakin eşleşmiyor.
Farklı kablolarla bağlanmayı denedim. çözümü nü bilen var mı yanlış driver yüklemiş olabilir miyim sitesinden friver indirmiştim 3 4 tane yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar iyi forumlar bende aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha seri yanıp sönüyor lakin eşleşmiyor.
Farklı kablolarla bağlanmayı denedim. çözümü nü bilen var mı yanlış driver yüklemiş olabilir miyim sitesinden friver indirmiştim 3 4 tane yardımcı olabilir misiniz
Aynısı başıma gelmişti sarı sitede kapalı kutu 0 almıştım siyah ve beyaz siyah eşleşti beyaz eşleşmedi bende beyazı bir tık ucuza sattım ne yaparsam yapayım eşleşmiyordu BT ve kabloli anca çalışıyordu sorunlu gelmiş olabilir.

8k da kullanma zaten islemciyi yer

Bluetooth ile en fazla kaç hz alırım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısı başıma gelmişti sarı sitede kapalı kutu 0 almıştım siyah ve beyaz siyah eşleşti beyaz eşleşmedi bende beyazı bir tık ucuza sattım ne yaparsam yapayım eşleşmiyordu BT ve kabloli anca çalışıyordu sorunlu gelmiş olabilir.
Bende sarı siteden kapalı kutu aldım. Şans mı diyelim yapcak bişey yok o zaman

Bluetooth ile en fazla kaç hz alırım?

Bende sarı siteden kapalı kutu aldım. Şans mı diyelim yapcak bişey yok o zaman
125 hz alırsın bu kötü bence gözle belki fark edilmez ama 8 k nere 125 hz nere şimdi kablolu kullanırsan eğer 1000 hz oluyor ürün

R5 7600 var 8 k klavye 8k mouse full açık kullanıyorum sorun yaratmıyor ama belki alt işlemcileri zorlamaya başlayabilir.

Hocam peki Kullanici klavuzunda yer aldigi gibi Sol click sağ click ve scroll a ayni anda basili tutup eşlestirme moduna aliyormusun?

Ona ragmen mi eslesmiyor

Belki dongle la eslesmesini kaybetmistir 3 clicke ayni anda basili tut 5 saniye

aldım yukarıda bahsettim aslında "aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha seri yanıp sönüyor lakin eşleşmiyor. Farklı kablolarla bağlanmayı denedim. çözümü nü bilen var mı yanlış driver yüklemiş olabilir miyim sitesinden friver indirmiştim 3 4 tane yardımcı olabilir misiniz" bu şekilde

Hocam peki Kullanici klavuzunda yer aldigi gibi Sol click sağ click ve scroll a ayni anda basili tutup eşlestirme moduna aliyormusun?

Ona ragmen mi eslesmiyor

Belki dongle la eslesmesini kaybetmistir 3 clicke ayni anda basili tut 5 saniye
yukarıda bahsettim aslında "aj159pro aldım ve 8k hz yi açamıyorum dongle ile mouse eşleşmiyor dongleyi typ c yi takıp mouse yi 2.4 ghz ye aldığımda eşleşme sağlanmıyor. Kitapçıkta yazan Sağ tık sol tık ve orta tekerlek tuşuna 5 saniye boyunca basıp pairing mode’a aldığımda ise yeşil ışık daha seri yanıp sönüyor lakin eşleşmiyor. Farklı kablolarla bağlanmayı denedim. çözümü nü bilen var mı yanlış driver yüklemiş olabilir miyim sitesinden friver indirmiştim 3 4 tane yardımcı olabilir misiniz" bu şekilde

Geri