mehmetergen07
80+
- Reaksiyon skoru
- 150
kılavuz gibi bir şey çıkmadımı kasanın içinden ? belki yardımcı olur
Nasıl girmiyor la? ARGB girişine girmeyen ARGB kablosunu ilk defa gördüm.Girmiyor hocam
Çünkü o anakarta giricek. Anakartta yer yoksa diye reset sw kullanıyoruz zaten. 6 pin o kasanın fanları yani reset ile kontrol edebilir.Nasıl girmiyor la? ARGB girişine girmeyen ARGB kablosunu ilk defa gördüm.
Hocam ne yapayım benim suçum değil kiNasıl girmiyor la? ARGB girişine girmeyen ARGB kablosunu ilk defa gördüm.
Anakartın neHocam ne yapayım benim suçum değil ki
Maalesefkılavuz gibi bir şey çıkmadımı kasanın içinden ? belki yardımcı olur
B450M S2HAnakartın ne
Biliyorum da aklıma bir şey gelmiyor xD.Çünkü o anakarta giricek. Anakartta yer yoksa diye reset sw kullanıyoruz zaten. 6 pin o kasanın fanları yani reset ile kontrol edebilir.
Senin suçun diyen olmadı la zaten, bilmiyorum.Hocam ne yapayım benim suçum değil ki
+Maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B450M S2H
Benim anlamadığım videoda ne anakart var ne bir şey yine renkliBiliyorum da aklıma bir şey gelmiyor xD.
Senin suçun diyen olmadı la zaten, bilmiyorum.
Takılı ve olmuyor hocam+
Reset SW kablosunu yazısı kasanın demirine bakacak şekilde tak o 2 pinli yere köşedeki.
O fotoğraftaki 2 kablo boşta duracak.
Sonra düğmeye bas![]()
Tüm kablolar takılı, en azından attığın fotoğrafta öyle gözüküyor, ben bir şey diyemem artık, kafam karıştı iyiceBenim anlamadığım videoda ne anakart var ne bir şey yine renkli
kasa Aerocool Airhawk Duo Argb Midi Tower deyilmi çıkması lazım bender aerocool kasa almıştım çok basit bişey kullanma kulavuzunda yazıyordı hatta sıvı soğutma ve ek fanların nereye takılacağını gösterir 2. elmi aldınız kasayıMaalesef
B450M S2H
Dediğim şey yüzünden. Kablolar 6 pin. 3+3 lakin PWM dönüştürücü de var galiba 4 pin to 4 pinBenim anlamadığım videoda ne anakart var ne bir şey yine renkli
Fanlar dönüyor mu?Benim anlamadığım videoda ne anakart var ne bir şey yine renkli
Takılı ve olmuyor hocam
Akakçeden aldım ikinci el değilkasa Aerocool Airhawk Duo Argb Midi Tower deyilmi çıkması lazım bender aerocool kasa almıştım çok basit bişey kullanma kulavuzunda yazıyordı hatta sıvı soğutma ve ek fanların nereye takılacağını gösterir 2 elmi aldınız kasayı
Evet dönüşte bir sorun yok renk yokDediğim şey yüzünden. Kablolar 6 pin. 3+3 lakin PWM dönüştürücü de var galiba 4 pin to 4 pin
F
Fanlar dönüyor mu?