❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Vergi çıkması durumunda bize nasıl bildiriliyor

Türkiye'deki kargo firmasına gelene kadar bilmiyorsun sonra kargo firmasının sayfasına girince varsa eğer gümrük harcı felan diye yazıyor kapıda odiycegin tutae

Vergiyi bir tek ptt verilirse ödersin diğer türlü sürat filan getiriyor onların da vergi alma yetkisi yok diye biliyorum ptt alırsa eğer takip numaranla girdiğin zaman ücretler bölümünde yazıyor

Vergiyi bir tek ptt verilirse ödersin diğer türlü sürat filan getiriyor onların da vergi alma yetkisi yok diye biliyorum ptt alırsa eğer takip numaranla girdiğin zaman ücretler bölümünde yazıyor
Türkiye'deki kargo firmasına gelene kadar bilmiyorsun sonra kargo firmasının sayfasına girince varsa eğer gümrük harcı felan diye yazıyor kapıda odiycegin tutae
Öğrenciyim e devletim yok gerekmez o zaman. Bir de hangi kargo firmasına verildiği bana bildirilir değil mi?

Vergi çıkarsa iptal etme yok mu ben kapıda istemiyorum desem iade olmaz mı ?

Öğrenciyim e devletim yok gerekmez o zaman. Bir de hangi kargo firmasına verildiği bana bildirilir değil mi?
Sıkıntı olmaz benim e devlet yokken aliexden felan alıyordum 13-14 yaşında

O konuyu bilmiyorum ben de ilk defa nurdan alıyorum ama gelir herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı arkadaşlar manyetik switchli klavyeler almış sitede göz gezdirirseniz bulabilirsiniz.
Hocam 3 yerden de dönüş yapılmadı farklı bir gmailden mi yazsam spam felan mi düştü acaba

Sıkıntı olmaz benim e devlet yokken aliexden felan alıyordum 13-14 yaşında

O konuyu bilmiyorum ben de ilk defa nurdan alıyorum ama gelir herhalde

Hocam 3 yerden de dönüş yapılmadı farklı bir gmailden mi yazsam spam felan mi düştü acaba
Sıkıntı olmaz hocam bekleyin. Farklı mailden yazmanızı tavsiye etmiyorum sadece bekleyin.

evet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntı
Bende m1 v5 var yanda kullanmadığım tuşlardan birine atadım <> tuşlarını non ENG keyboard koduydu yanlış hatırlamıyorsam

Vergi çıkarsa iptal etme yok mu ben kapıda istemiyorum desem iade olmaz mı ?
Tr de alacağın bir çok klavyeden daha iyi vergiyle 2.5k altına gelirse her türlü kârdasın

Tekrar mail atmalı mıyım sizce

Ekler

• 1000002518.webp
    1000002518.webp
    167.6 KB · Hit: 45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,978
Üyeler
187,911