- Reaksiyon skoru
- 281
Büyük enter isteyen iso küçük isteyen ansiansi mi alıyorsunuz iso-uk mi ? iso uk ile türkçe doğrudan uyumlu olabilir klavye
Büyük enter isteyen iso küçük isteyen ansiansi mi alıyorsunuz iso-uk mi ? iso uk ile türkçe doğrudan uyumlu olabilir klavye
evet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntıBüyük enter isteyen iso küçük isteyen ansi
Dediğini pek anlamadım 2 üründe de <> bu işaretler varevet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntı
enter harici bu var birinde Z harfin yanında diğerinde enter üstündeevet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntı
Kankam ben bir adet DynaTab 75x aldım başka bir klavye daha alsam sıkıntı çıkarmı aynı anda değil amaYurtdışı ürünü olduğu için vergi vb. çıkabilir çoğu kişi birden fazla almamıştır.
O nasıl doluyor 8 ay önce aula ve ajazz mouse almıştım şimdide buGümrük hakkınızı doldurmadıysanız sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum.
Ooo iyiymiş hocam ozmn tavsiye ettiğiniz başka klavye varmı bu sitedeHer ay maksimum 5 ürün getirtme hakkınız var.
Dediğini pek anlamadım 2 üründe de <> bu işaretler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
enter harici bu var birinde Z harfin yanında diğerinde enter üstünde