❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

evet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntı
Dediğini pek anlamadım 2 üründe de <> bu işaretler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntı
enter harici bu var birinde Z harfin yanında diğerinde enter üstünde

Ekler

• 1750151239729.webp
    1750151239729.webp
    368 bayt · Hit: 44
Yurtdışı ürünü olduğu için vergi vb. çıkabilir çoğu kişi birden fazla almamıştır.
Kankam ben bir adet DynaTab 75x aldım başka bir klavye daha alsam sıkıntı çıkarmı aynı anda değil ama

Farklı farklı sipariş etsem

Kankam ben bir adet DynaTab 75x aldım başka bir klavye daha alsam sıkıntı çıkarmı aynı anda değil ama
Gümrük hakkınızı doldurmadıysanız sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum.

Dediğini pek anlamadım 2 üründe de <> bu işaretler var

enter harici bu var birinde Z harfin yanında diğerinde enter üstünde
1750151607949.webp

Isoda 1 adet tuş fazla buda z nin solundaki tuş. Windowstan klavye dilini TR yaptığımızda Isoda shiftin solunda kalan tuşa anside karşılık olmuyor. Yani ANSI düzen bir klavyeniz varsa ve klavye TR Q olarak seçili ise < sembolünü çıkaramazsınız. Sağdaki tuş zaten virgüle karşılık geliyor ISOda solda ufak virgül ANSIye geçince enterin üstünde büyük virgül oluyor.

FPS oyunları için ideal gibi sanki bu

Geri