Anladım teşekkürlerBazı arkadaşlar manyetik switchli klavyeler almış sitede göz gezdirirseniz bulabilirsiniz.
Türkiye'deki kargo firmasına gelene kadar bilmiyorsun sonra kargo firmasının sayfasına girince varsa eğer gümrük harcı felan diye yazıyor kapıda odiycegin tutaeVergi çıkması durumunda bize nasıl bildiriliyor
Vergiyi bir tek ptt verilirse ödersin diğer türlü sürat filan getiriyor onların da vergi alma yetkisi yok diye biliyorum ptt alırsa eğer takip numaranla girdiğin zaman ücretler bölümünde yazıyorVergi çıkması durumunda bize nasıl bildiriliyor
Vergiyi bir tek ptt verilirse ödersin diğer türlü sürat filan getiriyor onların da vergi alma yetkisi yok diye biliyorum ptt alırsa eğer takip numaranla girdiğin zaman ücretler bölümünde yazıyor
Öğrenciyim e devletim yok gerekmez o zaman. Bir de hangi kargo firmasına verildiği bana bildirilir değil mi?Türkiye'deki kargo firmasına gelene kadar bilmiyorsun sonra kargo firmasının sayfasına girince varsa eğer gümrük harcı felan diye yazıyor kapıda odiycegin tutae
Sıkıntı olmaz benim e devlet yokken aliexden felan alıyordum 13-14 yaşındaÖğrenciyim e devletim yok gerekmez o zaman. Bir de hangi kargo firmasına verildiği bana bildirilir değil mi?
Hocam 3 yerden de dönüş yapılmadı farklı bir gmailden mi yazsam spam felan mi düştü acabaBazı arkadaşlar manyetik switchli klavyeler almış sitede göz gezdirirseniz bulabilirsiniz.
Sıkıntı olmaz hocam bekleyin. Farklı mailden yazmanızı tavsiye etmiyorum sadece bekleyin.Sıkıntı olmaz benim e devlet yokken aliexden felan alıyordum 13-14 yaşında
O konuyu bilmiyorum ben de ilk defa nurdan alıyorum ama gelir herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 3 yerden de dönüş yapılmadı farklı bir gmailden mi yazsam spam felan mi düştü acaba
kargo ücretsiz yazıyo ya+5 euro kargo masrafı koymuyorlar mı
Bende m1 v5 var yanda kullanmadığım tuşlardan birine atadım <> tuşlarını non ENG keyboard koduydu yanlış hatırlamıyorsamevet ama sol shiftin orada <> tuşu var isoda sadece enter değil mesele. anside böyle bir tuş yok ansiyi türkçe kullanırken <> yapamıyorsunuz. Yazılım için kullanana büyük sıkıntı
Tr de alacağın bir çok klavyeden daha iyi vergiyle 2.5k altına gelirse her türlü kârdasınVergi çıkarsa iptal etme yok mu ben kapıda istemiyorum desem iade olmaz mı ?