HANGİ KARTI TERCİH ETMELİYİM

Berkant

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
25000
1000204279.webp
1000204280.webp

Bütçem 25k ve hangi kartı almalıyım sizce pek bilgim yok ama 2k monitörde hikayeli oyunlar ve csgo pubg oynuyorum uzun süre ve performans olarak üzmeyecek kart hangisidir sizce hangi kart daha mantıklı olur.
Amd mi Nvidia mı sizce amd yazılımında bu aralar sorunlar yaşıyorum oyunlar kendiliğinden kapanıyor. İleri zaman açısından 5060ti mantıklı mı sizce

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 7500f
Asus dual rx6650xt
32 Corsair 5200mhz ram
750w güç kaynağı

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bütçem 25k ve hangi kartı almalıyım sizce pek bilgim yok ama 2k monitörde hikayeli oyunlar ve csgo pubg oynuyorum uzun süre ve performans olarak üzmeyecek kart hangisidir sizce hangi kart daha mantıklı olur.
Amd mi Nvidia mı sizce amd yazılımında bu aralar sorunlar yaşıyorum oyunlar kendiliğinden kapanıyor. İleri zaman açısından 5060ti mantıklı mı sizce

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 7500f
Asus dual rx6650xt
32 Corsair 5200mhz ram
750w güç kaynağı
İkisi de üzmez ben olsam 9060 xt alıp yanına kasa işlemci soğutucu SSD felan alırım

Hocam csgo ve pubg ye falan çoğu ekran kartı yeter de 2k da hikayeli oyunlarda 9060xt zorlanır. Öncelikle itopyadan almak pahalıya gelir bunu eğer bu bir seçenekse söylemek isterim. Onun dışında akakçe de de görebileceğiniz gibi en ucuzlarının arasında 5 k fark var keşke daha fazla olsaydı ama bunu da bilgi olarak yazmak istedim. Bütçem 25k demişsiniz o yüzden 5060ti öneririm.

5060 ti almalısın. 9060xt den daha güçlü bir kart ve 9060 xt bu fiyata alınmaz şuan. Ve 5060 ti ın ray traycing performansı da kat kat daha güçlü.
bu videoyu izleyebilirsin aradaki farkı görmek için

Ayrıca bende 6650xt kullandım hiç bir sorun yaşamamıştım.

Ayrıca bende 6650xt kullandım hiç bir sorun yaşamamıştım.
Bende 2 yıldır kullanıyorum ama bu aralar çökme ve donma sorunları görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam csgo ve pubg ye falan çoğu ekran kartı yeter de 2k da hikayeli oyunlarda 9060xt zorlanır. Öncelikle itopyadan almak pahalıya gelir bunu eğer bu bir seçenekse söylemek isterim. Onun dışında akakçe de de görebileceğiniz gibi en ucuzlarının arasında 5 k fark var keşke daha fazla olsaydı ama bunu da bilgi olarak yazmak istedim. Bütçem 25k demişsiniz o yüzden 5060ti öneririm.
Bu kartlar haricinde öneriniz varmıdır önceki nesillerden 4070ti vs tarzında

Dlss veya fsr4 gibi özellikler harici biraz saf gücü önemsiyorum oyunlarda tabii ki saf gücün yanında fps'i arttırmasını kullanabilirim tabii ki ama henüz çok yaygın değil denildi bana

Son düzenleme:
Bende 2 yıldır kullanıyorum ama bu aralar çökme ve donma sorunları görüyorum

Bu kartlar haricinde öneriniz varmıdır önceki nesillerden 4070ti vs tarzında
hayır hocam yok eski nesil önermiyorum. almışken yeni nesil almanızı öneririm. Ucuza bulabildiğiniz 5070 9070 9070xt ama bunlar bütçenizi aşar maalesef. Sizin için bence en mantıklısı 5060ti gibi gözüküyor. Ama Asus dışında modellere de bakabilirsiniz. Bu aralar gigabyte hariç diğer markalar da iyi gidiyor. Full Asus tuf ekosistemi olan biri olarak yazıyorum :) (ekran kartı olarak da 7800xt tuf vardı) Asus dışına da bakabilirsiniz. Asus çok pahalı olmaya başladı.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 7500f
Asus dual rx6650xt
32 Corsair 5200mhz ram
750w güç kaynağı
5060ti

Geri