Kampanyayla scyrox öneririm. Elin 19cmden büyükse v6,küçükse v8 al. V8 claw ve küçük el için.Bu bütçe de kablosuz mouse arıyorum iyizico kampanyasını kullanmadım. Beyaz olursa benim için daha iyi olur. Aklımda şuanda VXE R1 var ama nasıldır bilmiyorum önerileriniz neler?
scyrox v6 alabilirsin iyzico + parolpara + indirim kodu şeklinde 2kya falan denk gelirBu bütçe de kablosuz mouse arıyorum iyizico kampanyasını kullanmadım. Beyaz olursa benim için daha iyi olur. Aklımda şuanda VXE R1 var ama nasıldır bilmiyorum önerileriniz neler?
donanımsal olarak kalite olarak performans olarak daha iyine gibi farkları var R1 ile arasında değer mi fiyat farkına
https://www.gaming.gen.tr/urun/6306...-sensor-beyaz-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ bu mudur hocam dediğinizdonanımsal olarak kalite olarak performans olarak daha iyi
indirim kodunu nereden öğrenebilirimscyrox v6 alabilirsin iyzico + parolpara + indirim kodu şeklinde 2kya falan denk gelir
Ödeme kısmında indirim kodu yerine Conlife yaz hocamindirim kodunu nereden öğrenebilirim
kupon kodu bulunamıyor diyorÖdeme kısmında indirim kodu yerine Conlife yaz hocam
GamingGenTRhangi siteye giriyorsunuz kodu
evet birde iyizico indirimi nasıl kullanılıyor
iyzico yükledikten sonra kampanyaya katıla basmayı unutmayınWratihEsport iyzico indirimlerine katılmayı unutmayın. İyzico uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve kayıt olun, . Ödemeye basın "Conlife" kodunu kullanın bende alışverişlerimde kullanıyorum ek bir indirim alın sizi iyzicoya yönlendiricek. Daha sonrasında kayıt olduğunuz cep numaranızı girin ve satın alın, Cashback iyzico hesabınıza düşücek. iyzico ile, Şimdiden hayırlı olsun sormak istediğiniz soruları çekinmeden sorabilirsiniz.
Wraith üzerinden oluyor kod sadeceGamingGenTR