Linsoulda Vergi kesiyor mu?

Reaksiyon skoru
10
merhabalar soru basit shenzeinaudio gümrük geçirirken kesmiyor peki bir diğer site olan linsoul içinde aynısı geçerli mi acaba?

konudan bağımsız, shenzein kesin kesmiyor mu? yani 60 dolarlık bir ürünü gerçekten 60dolara alabiliyor muyuz hocam? ne kadar sürede geliyor bir de

konudan bağımsız, shenzein kesin kesmiyor mu? yani 60 dolarlık bir ürünü gerçekten 60dolara alabiliyor muyuz hocam? ne kadar sürede geliyor bir de
bende bilmiyorum ama okuduğum konularda 1-2 haftaya geldiğini ve kesmediğini söylediler siparişten sonra mail atman gerekiyormuş

IEM'den Ne istediğine bağlı. Ben EM6L alırdım. Buradaki adımları uygula.
Mail olarak bu adrese siparişten sonra bunu atacaksın. [email protected]
Hi,
In turkey, products over 27 euros don't clear customs easily. I would appreciate it if you could mark the package with a Value under 27 euros to avoid any customs issues. Also i would appreciate if you send my cargo with YunExpress. (with palexpress distributorship) Have a good day.

My order number:

My personal ID number:

Order numbere sipariş numaranı, Personal ID yerine de TCKN girmen yeterli olacaktır.

bana böyle söylediler başka bir forumda

dostum ben sipariş verdim maili attım bir de biraz korktuğumdan da discordun girip Cloris diye bir yetkiliye mail attığımı dm den yazdım
sabah uyandığımda 25 usd ye düşürdüğünü söyledi yani evet düşürüyorlar rahat olabilirsin

dostum ben sipariş verdim maili attım bir de biraz korktuğumdan da discordun girip Cloris diye bir yetkiliye mail attığımı dm den yazdım
sabah uyandığımda 25 usd ye düşürdüğünü söyledi yani evet düşürüyorlar rahat olabilirsin
teşekkür ederim değerli bilgin için, hayırlı olsun ne aldınız?

simgot em6l aldım bide dac içi trn black pearl dual toplamda 88 dolar + 38 dolar gibi bir şey tuttu
ama dac için 700-800 tl ilk apple vs. yeterli olurdu ben sadece ilerde upgrade atarsam yeni dac almak istemediğim için önden iyisini aldım

simgot em6l aldım bide dac içi trn black pearl dual toplamda 88 dolar + 38 dolar gibi bir şey tuttu
ama dac için 700-800 tl ilk apple vs. yeterli olurdu ben sadece ilerde upgrade atarsam yeni dac almak istemediğim için önden iyisini aldım
Hocam vergi çıktı mı?

Geri