❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

iso-uk almak istiyorum iso'da wisteria kalmamış -_- sessiz switch hoşuma gider aslında deneyebilirim. 2 sipariş verebiliyor muyuz ? 2. siparişe switch stabilizer set falan alayım
Hocam bir incelemesine bakın çok saçma gelebilir. Tıpkı membran klavye gibi.

Beyler ben dün akşam sipariş verdim. Ama hala onaylandı yazıyor milletini ksrgoya verilmiş bile neden acaba benim gibi durumda olan başka birisi varmı?

ben de m1deki purple pro biraz daktilo gibi, buradaki wisteria çok ses çıkarır mı ? yoksa filamingo mu alayım ? aslında wisteria bitmiş zaten de bilemedim :D Bir de neden kimse iso-uk tercih etmiyor ? tr klavyelerde z'nin solundaki büyüktür-küçüktür işareti isoda var sadece mesela

tam olarak aynı şekilde m1 v5 var, nedense bunu daha çok beğenecekmişim gibime geliyor. :D
wisteria da biraz sesli , sessiz istiyorsan direkt sea salt al bence ama onda da hiç ses yok haberin olsun , flamingoyu ben pek beğenmiyorum ama youtubedan bakabilirsin , iso için de büyük enter sevdası bi bizde var muhtemelen stoğu bitirenler de forum olarak biziz :D , ben küçük enterı daha kullanışlı buluyorum bir de alışması zor olmuyor biraz önyargı var

wisteria da biraz sesli , sessiz istiyorsan direkt sea salt al bence ama onda da hiç ses yok haberin olsun , flamingoyu ben pek beğenmiyorum ama youtubedan bakabilirsin , iso için de büyük enter sevdası bi bizde var muhtemelen stoğu bitirenler de forum olarak biziz :D , ben küçük enterı daha kullanışlı buluyorum bir de alışması zor olmuyor biraz önyargı var
büyük enter olduğunu farketmedim bile :D tek amacım z'nin solundaki tuş onun dışında enter küçük büyük farketmez benim için xd. karar veremedim hangisini alacağıma. normalde akko fairy alıyordum sonra fiyatından dolayı vazgeçmiştim. şimdi hem seasalt silentı hem de flamingoyu kimse sevmiyor. İnternetten baktım da doğru düzgün anlamak mümkün değil hepsi dandik mikrofonlarla kaydetmiş sesi ve aynı duruyor :D Flamingonun sevmediğin yanı neydi ?
Purple pro da ses yok bildiğin hocsm bana göre nasıl sesli yaaa 😅
Nasıl ses yok yaa. m1 metal olduğu için daha çok sesli hatta, belki plastik kasalarda daha az sesi oluyordur bilemedim.

büyük enter olduğunu farketmedim bile :D tek amacım z'nin solundaki tuş onun dışında enter küçük büyük farketmez benim için xd. karar veremedim hangisini alacağıma. normalde akko fairy alıyordum sonra fiyatından dolayı vazgeçmiştim. şimdi hem seasalt silentı hem de flamingoyu kimse sevmiyor. İnternetten baktım da doğru düzgün anlamak mümkün değil hepsi dandik mikrofonlarla kaydetmiş sesi ve aynı duruyor :D Flamingonun sevmediğin yanı neydi ?

Nasıl ses yok yaa. m1 metal olduğu için daha çok sesli hatta, belki plastik kasalarda daha az sesi oluyordur bilemedim.
Sesi dandik klavye switchine benziyo bence , biraz sesli olması problem değilse tok olsun diyosan wisteria , red gibi sessiz ama basım hissi olsun diyosan da sea salt bak

Sesi dandik klavye switchine benziyo bence , biraz sesli olması problem değilse tok olsun diyosan wisteria , red gibi sessiz ama basım hissi olsun diyosan da sea salt bak
sea salt hissiyatı gerçekten red gibi mi? bazıları membran gibi yazmış da.

bazıları seasalt için hissiz demiş o yüzden tam içime sinmedi. noraml linear gibi bir hissiyatı varsa seasalt düşünüyordum aslında.
tam olarak aynı şekilde arada kaldım :D

sesten dolayı membran gibi diyolar 0 ses ama hissiyatı var

1750189121924.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bazıları seasalt için hissiz demiş o yüzden tam içime sinmedi. noraml linear gibi bir hissiyatı varsa seasalt düşünüyordum aslında.

tam olarak aynı şekilde arada kaldım :D
ben biraz da sessiz switchim olmadığı için bunu aldım , elimde hiç klavye olmasa wisteria alırdım

Beyler iyi geceler çalışıyorum göremedim konu çok uzun CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum hangisini önerirsiniz?

Geri