HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,655
evet öyle görünüyorE burda 2 klavye 1 keycaps site 55 dolara veriyor gibi gözükmüyor
evet öyle görünüyorE burda 2 klavye 1 keycaps site 55 dolara veriyor gibi gözükmüyor
milleti beklettiği şeye bakE burda 2 klavye 1 keycaps site 55 dolara veriyor gibi gözükmüyor
Bu site vergi çıkarmıyor muWhatGeek - Customizable Mechanical Keyboards & Game Gears Store
WhatGeek is here to redefine how people understand the term geek. Build your own mechanical gaming keyboards and get other best budget Game Gear, starting here! Find and buy the best mechanical gaming keyboards and game console, game controller and more game devices to change your gaming and...www.whatgeek.com
bilmiyorum. en son geçen sene çıkmıyordu diye hatırlıyorum. kesin değil ama .Bu site vergi çıkarmıyor mu
ben de m1deki purple pro biraz daktilo gibi, buradaki wisteria çok ses çıkarır mı ? yoksa filamingo mu alayım ? aslında wisteria bitmiş zaten de bilemedimolayı zaten o basım hissi var ama sesi yok bulunmaz nimet bence özellikle aile evinde yaşayanlara , wisteria graywooddan daha tok sese sahip bence beğenirsin
tam olarak aynı şekilde m1 v5 var, nedense bunu daha çok beğenecekmişim gibime geliyor.Valla monsgeek m1 v5 kullanıyorum merak edip bende aldım ANSI Tactile switch olarak. Beğenirsem monsgeeki satıcam![]()
bana yardımcı olurmusun reis? vergi çıkarmadan nasıl halledebilirim bu işiFlamingo daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 tane alsa
e-posta vergilendirmeyle ilgili yardım isteyen olursa etiketleyebilir dostlar iyi alışverişler
Not: 4px kargodada vergi cikmiyor denendi onaylandı
Yok daha iyi olmazda fiystı öok ucuz hocam 90 adet switchten biraz pahalı fiyata klavye aldık hemde kaliteli klavyeben de m1deki purple pro biraz daktilo gibi, buradaki wisteria çok ses çıkarır mı ? yoksa filamingo mu alayım ? aslında wisteria bitmiş zaten de bilemedimBir de neden kimse iso-uk tercih etmiyor ? tr klavyelerde z'nin solundaki büyüktür-küçüktür işareti isoda var sadece mesela
tam olarak aynı şekilde m1 v5 var, nedense bunu daha çok beğenecekmişim gibime geliyor.![]()
aynen öyle çok doğru. Ama switchi karar veremedim flamingo mu yoksa seasalt silent mı bilemedim. sessiz switch istiyorum ama seasalt silent ile ilgili bilgi yok pek fazlaYok daha iyi olmazda fiystı öok ucuz hocam 90 adet switchten biraz pahalı fiyata klavye aldık hemde kaliteli klavye![]()
Sea Salt silent aşırı sessiz. Aralarından en tatlısı wisteria bence flamingonun yorumlarında biraz clacky/clicky denmiş.aynen öyle çok doğru. Ama switchi karar veremedim flamingo mu yoksa seasalt silent mı bilemedim. sessiz switch istiyorum ama seasalt silent ile ilgili bilgi yok pek fazla
iso-uk almak istiyorum iso'da wisteria kalmamış -_- sessiz switch hoşuma gider aslında deneyebilirim. 2 sipariş verebiliyor muyuz ? 2. siparişe switch stabilizer set falan alayımSea Salt silent aşırı sessiz. Aralarından en tatlısı wisteria bence flamingonun yorumlarında biraz clacky/clicky denmiş.