Yardım Krank kırmıs motor alınır mı?

yigitdgn

80+
Reaksiyon skoru
101
Ben pulsar ns125 kullanıyorum arkadaşımda xmax 125 var suikast kasa gel takas yapalım dedi 14000 kmde 2019 model krank sesi geliyordu dedi motoru yamaha yetkilisi bayisine götürdüm 25k masrafı var normalde üstüne para isterim dedi masrafını sen karsılarsan takası yapariz dedi sizce ne yapmaliyim motor cok hosuma gitti

Ben pulsar ns125 kullanıyorum arkadaşımda xmax 125 var suikast kasa gel takas yapalım dedi 14000 kmde 2019 model krank sesi geliyordu dedi motoru yamaha yetkilisi bayisine götürdüm 25k masrafı var normalde üstüne para isterim dedi masrafını sen karsılarsan takası yapariz dedi sizce ne yapmaliyim motor cok hosuma gitti
Yazdığın yazıyı düzgün bir kafayla oku cevabı kendi kendine verirsin hocam.

Hocam başka sorunlar da çıkabilir sadece kranki yaptırdıktan sonra sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor dikkatli olun yine de

Hocam başka sorunlar da çıkabilir sadece kranki yaptırdıktan sonra sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor dikkatli olun yine de
Hocam bende motor kullanıyorum parca isinden cok anlamadigim icin tereddütte kaldım kimisi diyor değiş kimisi diyor o topa girme ne yapacagimi anlamadim

Hocam çok anlamıyorsaniz elinizde temiz ns varken takas yapmamak mantıklı çünkü arkadaşım drift almıştı ama MH olandan krank kırdıktan sonra yapmıştı birkac sorunu daha çıkmıştı en son sattı ama şans işi oluyor bazen de ben olsam yapmazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 2 yıl önce elektrikli bisiklet almıştım satıcı söylememişti kazasını ve kazalı çıkmıştı gittim ucuza verdim hasarını söyleyerek kurtuldum sonra 2. el bir motor aldım ucuza fakat hiç anlamıyordum her hafta sonra sorun çıkartınca sattım çünkü paramın çoğunu vermiştim ve kafam hiç rahat olmuyordu şimdi de para biriktiriyorum sıfır tvs raider alıcam inşallah
Hocam valla kararsiz kaldim ama size tavsiyem tvs almayin bence cok sorunlu diyor arkadaslarım aldıklarına pisman ben nste bi sorun yasamadim anasını aglatmama ragmen ns tavsiye ederim

Hocam valla kararsiz kaldim ama size tavsiyem tvs almayin bence cok sorunlu diyor arkadaslarım aldıklarına pisman ben nste bi sorun yasamadim anasını aglatmama ragmen ns tavsiye ederim
Niye hocam ya 3 aydır falan almayı düşünüyorum drift alacaktım vazgeçtim sorun çıkarır diye şuan elimde 95k var tvs de 85 falan anca yetiyor

Niye hocam ya 3 aydır falan almayı düşünüyorum drift alacaktım vazgeçtim sorun çıkarır diye şuan elimde 95k var tvs de 85 falan anca yetiyor
Valla hocam bendr ilk basta drift düsünüyodum sonra tvsye kaydı aklım sonra pcxe eb son ns aldım ns aldıktan sonrs diğer hepsini deneyimleme şansım oldu benelli falanda bugün denedim hatta sürüs acısından en rahatı ns bide sıkıntı cıkmıyor tvs de güzel ama diğerlerine nazaran kronikleri varmıs ama

Valla hocam bendr ilk basta drift düsünüyodum sonra tvsye kaydı aklım sonra pcxe eb son ns aldım ns aldıktan sonrs diğer hepsini deneyimleme şansım oldu benelli falanda bugün denedim hatta sürüs acısından en rahatı ns bide sıkıntı cıkmıyor tvs de güzel ama diğerlerine nazaran kronikleri varmıs ama
Hocam bu arada ben genel olarak 2. el sorun çıkarır diye mesaj yazmışim, bir arkadaşıma sordum pcx var onda da eğer iyi bir yerde yaptırılırsa alınabilir diyor karar sizin yani

Hocam bu arada ben genel olarak 2. el sorun çıkarır diye mesaj yazmışim, bir arkadaşıma sordum pcx var onda da eğer iyi bir yerde yaptırılırsa alınabilir diyor karar sizin yani
Düsünücem hocam sağolun tesekkür ederim

Hiç mantikli gelmedi o riske girilmez bence.

Sorunlu bir motorla niye takasa giriyorsun. Bu tarz durumlar arkadaşlık ilişkilerinide zedeler. Takas yaparsın motorunda bilmediğin bir arıza vardır ortaya çıkar senden para ister vs vs. Yada takas yaparsın başka sorunları çıkar 25 bin yerine 50 binlik olursun. Bence bu olay tamamen mantıksız çok istiyorsan elindeki motoru satıp üzerine koyup sorunsuz bir motor alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,732
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri