❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Akko Fun 60 Max - Dareu EK75 RT - Dynatab 75x arasında bi seçim yapmam lazım 3 klavye oldu biri dur desin artık bana.
Ben auladan farklı olsun diye tactical seçtim. Değişimli kullanırım artık.

Bana da aynı mail geldi adamlar işini iyi yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım şimdi linear daha güzelmiş tacticle çok küt küt beğendim aulayı andırıyor linearı o yüzden değiştirmicem Linear kalsın.
Bende linear aldım çok tok geldi bana tacticle seveni vardır ama benim odam annem babamla yan yana olduğu için biraz daha düşük sesli bir şey yapmam gerekiyordu

Üstteki arkadaşın dediği gibi 2 tane bu klavyeden alırım sıfır mis gibi kullanırım kullanılmış ürün sonuçta tabi kendi fikrim
Bu klayle biraz kalas gibi tek artısı ekranı olması harici mchose'den iyi olduğunu düşünmüyorum

Ben yunexprese kargo verilmesine rağmen adamlara yazdım kargo şirketinden yanıt alırsak size ulaşacağız dediler. bu arada 30dk önce yazmıştım destek 30dkda dönüş yaptı. tactile yerine linear istedim bakalım kargo şirketi kabul etmezse bitane daha alırım.

Bu klayle biraz kalas gibi tek artısı ekranı olması harici mchose'den iyi olduğunu düşünmüyorum
Renk olarak mchose daha iyi. batarya olarak bu daha iyi. minimal güzel görünüm mchosede. ama fiyat tam yarı yarıya.

Farklı bir tc ylede alınmıyor mu hocam? Bir sorun olmuyor diye biliyorum
İki farklı hesaptan 2 klavye aldım bir saat arayla bir sıkıntı olmuyor. Aynı hesaptan farklı farklı sipariş oluştursanda sıkıntı olmuyor. Ayrı fatura kesiliyor çünkü ben mail attım ayrı ayrı 25 dolarlık fatura keser misiniz diye

Ben yunexprese kargo verilmesine rağmen adamlara yazdım kargo şirketinden yanıt alırsak size ulaşacağız dediler. bu arada 30dk önce yazmıştım destek 30dkda dönüş yaptı. tactile yerine linear istedim bakalım kargo şirketi kabul etmezse bitane daha alırım.

Renk olarak mchose daha iyi. batarya olarak bu daha iyi. minimal güzel görünüm mchosede. ama fiyat tam yarı yarıya.
Batarya olarak aslında iyi değil sana öyle geliyor bunda 10 bin var mchose'de 8 bin bunda ekran var ve batarya onun kadar uzun götürmeyecek fiyat olarak bir şey diyemem 1300'e bu beleşin beleşi orası ayrı

Batarya olarak aslında iyi değil sana öyle geliyor bunda 10 bin var mchose'de 8 bin bunda ekran var ve batarya onun kadar uzun götürmeyecek fiyat olarak bir şey diyemem 1300'e bu beleşin beleşi orası ayrı
Şimdi dersen ekran kullanmam batarya uzun gider bu klavyenin olayı zaten ekranı ekran olmasa alınacak bir ürün olarak görmem ben mesela bu şekille çok şekilsiz bir klavye renk katan şey ekranı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,634
Üyeler
188,458
Son üye
berkann7
Geri