❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Linear- tactile hangisi mchose g75 pro cabbage tofu switche daha çok benziyor sizce? linear benziyor gibime geldi.
Mchose G75 pro çok soft sesi olan güzel bi klavye tofu olması zaten cabası. Tacticle ile alakası yok tacticle daha çok bana Dareu EK75 RT'yi andırdı. Manyetik switch gibi bi çat çat sesi var. Tofuya benzemesini istiyorsan Linear al kanka ben de öyle yaptım.

Mchose G75 pro çok soft sesi olan güzel bi klavye tofu olması zaten cabası. Tacticle ile alakası yok tacticle daha çok bana Dareu EK75 RT'yi andırdı. Manyetik switch gibi bi çat çat sesi var. Tofuya benzemesini istiyorsan Linear al kanka ben de öyle yaptım.
Tüh ya tactile almıştım ilk konu paylaşıldığında. Ytde aratıp tek tek switchlere bakıyordumda switchler farklı klavyelerde farklı ses çıkarıyormuş yanlış karar verdim.

Aynen öyle. G75 pro konusunu ilk gören bendim forumlarda ama almadım ne kadarda avelim
Kapalı kutu denk getirmeye çalış sarı sitede. Ben de Mchose L7 Pro var mouse olarak adamlar nasıl yaptıysa Razer Deathadder v3 proyu kullanmıyorum artık main mouseum oldu.

Kapalı kutu denk getirmeye çalış sarı sitede. Ben de Mchose L7 Pro var mouse olarak adamlar nasıl yaptıysa Razer Deathadder v3 proyu kullanmıyorum artık main mouseum oldu.
A5 ultrası da iyi fakat g75 pro harbiden baba yani adamlar yapmış valla :D

Kapalı kutu yok hocam hiç görmedim hepsi açılıp kullanılmış onada 2500 veresim yok. Çünkü şurda 1300tlye sıfır klavye alınıyor 2.ele düşmüşünü almak istemem.

Bana da aynı mail geldi adamlar işini iyi yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım şimdi linear daha güzelmiş tacticle çok küt küt beğendim aulayı andırıyor linearı o yüzden değiştirmicem Linear kalsın.
Ben auladan farklı olsun diye tactical seçtim. Değişimli kullanırım artık.

Klavye pazartesi gümrükten geçerse 5-6 gün geçmiş oluyor epomaker indirimi devam ediyor belki klavye stoğu dayanır linearda alırım.

Geri