bdrhncagriozdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Hocam bunu gördümde 1300e bir tane daha linear switch alıp kullanmak daha mantıklı.
Hocam bunu gördümde 1300e bir tane daha linear switch alıp kullanmak daha mantıklı.
Ben auladan farklı olsun diye tactical seçtim. Değişimli kullanırım artık.
Aldığı fiyattan daha pahalıya satıyor kullanılmış ürünü bide uyguna veriyorum yazmış
Hocam bu pahalı evet. bi 1 ay önce falan 1700 civarınada vardı.Aldığı fiyattan daha pahalıya satıyor kullanılmış ürünü bide uyguna veriyorum yazmış
Aldığı fiyattan daha pahalıya satıyor kullanılmış ürünü bide uyguna veriyorum yazmış
Üstteki arkadaşın dediği gibi 2 tane bu klavyeden alırım sıfır mis gibi kullanırım kullanılmış ürün sonuçta tabi kendi fikrim2500'e kadar hakkıdır bence ama 3k değmez
Bende linear aldım çok tok geldi bana tacticle seveni vardır ama benim odam annem babamla yan yana olduğu için biraz daha düşük sesli bir şey yapmam gerekiyorduBana da aynı mail geldi adamlar işini iyi yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktım şimdi linear daha güzelmiş tacticle çok küt küt beğendim aulayı andırıyor linearı o yüzden değiştirmicem Linear kalsın.
Bu klayle biraz kalas gibi tek artısı ekranı olması harici mchose'den iyi olduğunu düşünmüyorumÜstteki arkadaşın dediği gibi 2 tane bu klavyeden alırım sıfır mis gibi kullanırım kullanılmış ürün sonuçta tabi kendi fikrim
Renk olarak mchose daha iyi. batarya olarak bu daha iyi. minimal güzel görünüm mchosede. ama fiyat tam yarı yarıya.Bu klayle biraz kalas gibi tek artısı ekranı olması harici mchose'den iyi olduğunu düşünmüyorum
İki farklı hesaptan 2 klavye aldım bir saat arayla bir sıkıntı olmuyor. Aynı hesaptan farklı farklı sipariş oluştursanda sıkıntı olmuyor. Ayrı fatura kesiliyor çünkü ben mail attım ayrı ayrı 25 dolarlık fatura keser misiniz diyeFarklı bir tc ylede alınmıyor mu hocam? Bir sorun olmuyor diye biliyorum
Batarya olarak aslında iyi değil sana öyle geliyor bunda 10 bin var mchose'de 8 bin bunda ekran var ve batarya onun kadar uzun götürmeyecek fiyat olarak bir şey diyemem 1300'e bu beleşin beleşi orası ayrıBen yunexprese kargo verilmesine rağmen adamlara yazdım kargo şirketinden yanıt alırsak size ulaşacağız dediler. bu arada 30dk önce yazmıştım destek 30dkda dönüş yaptı. tactile yerine linear istedim bakalım kargo şirketi kabul etmezse bitane daha alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Renk olarak mchose daha iyi. batarya olarak bu daha iyi. minimal güzel görünüm mchosede. ama fiyat tam yarı yarıya.
Şimdi dersen ekran kullanmam batarya uzun gider bu klavyenin olayı zaten ekranı ekran olmasa alınacak bir ürün olarak görmem ben mesela bu şekille çok şekilsiz bir klavye renk katan şey ekranıBatarya olarak aslında iyi değil sana öyle geliyor bunda 10 bin var mchose'de 8 bin bunda ekran var ve batarya onun kadar uzun götürmeyecek fiyat olarak bir şey diyemem 1300'e bu beleşin beleşi orası ayrı
Ekranı kapalı kullanmakBatarya olarak aslında iyi değil sana öyle geliyor bunda 10 bin var mchose'de 8 bin bunda ekran var ve batarya onun kadar uzun götürmeyecek fiyat olarak bir şey diyemem 1300'e bu beleşin beleşi orası ayrı