❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Batarya olarak aslında iyi değil sana öyle geliyor bunda 10 bin var mchose'de 8 bin bunda ekran var ve batarya onun kadar uzun götürmeyecek fiyat olarak bir şey diyemem 1300'e bu beleşin beleşi orası ayrı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi dersen ekran kullanmam batarya uzun gider bu klavyenin olayı zaten ekranı ekran olmasa alınacak bir ürün olarak görmem ben mesela bu şekille çok şekilsiz bir klavye renk katan şey ekranı
evet öyle. ekran kapalı kalsa sırıtır baya

Bu klayle biraz kalas gibi tek artısı ekranı olması harici mchose'den iyi olduğunu düşünmüyorum
Kalas gibi değil aslında switch kalitesi ve malzeme kalitesi iyi. Ekranlı olduğu için çok kalın kasa gibi gözüküyor dert etmeyin mchosedan kötü olduğunu düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet öyle. ekran kapalı kalsa sırıtır baya
Ekran kapalı olmamalı bence klavyenin olayı pixel ekranı cidden çok güzel ben çok beğendim.

Beyler mail geldi , oldu mu şimdi ?

Desteğiniz için teşekkür ederiz!

Siparişinizin düşük bedelli olarak beyan edilmesi için kargo departmanına talepte bulunduk. Ancak, bunun gümrük tarafından fark edilmesini kesin olarak engelleyeceğini garanti edemeyiz. Gümrük politikaları ülkelere göre değişiklik göstermektedir, bu nedenle yerel gümrük düzenlemelerine başvurmanızı öneririz. Ayrıca, bölgenizde YunExpress hizmetinin uygun olup olmadığını kontrol edeceğiz ve mümkünse bu kargo yöntemiyle gönderim sağlayacağız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Başka soru veya endişeniz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Saygılarımızla,

Beyler mail geldi , oldu mu şimdi ?

Desteğiniz için teşekkür ederiz!

Siparişinizin düşük bedelli olarak beyan edilmesi için kargo departmanına talepte bulunduk. Ancak, bunun gümrük tarafından fark edilmesini kesin olarak engelleyeceğini garanti edemeyiz. Gümrük politikaları ülkelere göre değişiklik göstermektedir, bu nedenle yerel gümrük düzenlemelerine başvurmanızı öneririz. Ayrıca, bölgenizde YunExpress hizmetinin uygun olup olmadığını kontrol edeceğiz ve mümkünse bu kargo yöntemiyle gönderim sağlayacağız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Başka soru veya endişeniz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Saygılarımızla,
bana da ayni mail geldi olumlu demek mi bu bilen varsa yardım edebilir mi acaba ?

bana da ayni mail geldi olumlu demek mi bu bilen varsa yardım edebilir mi acaba ?
Ben şey anladım. Elimizden geleni yaparız fakat ürün ülkenize giriş yaptığında ne olur bilemeyiz 😀

Ben şey anladım. Elimizden geleni yaparız fakat ürün ülkenize giriş yaptığında ne olur bilemeyiz 😀
hocam sorun şu bence bize gelen mailde emin konuşmamışlar diğer arkadaşlara direkt "15 dolar gösteririz, yunexpresse vericez" gibi kesin tabirlerle dönüş yapmışlar orada bir soru işareti oldu benim kafamda

hocam sorun şu bence bize gelen mailde emin konuşmamışlar diğer arkadaşlara direkt "15 dolar gösteririz, yunexpresse vericez" gibi kesin tabirlerle dönüş yapmışlar orada bir soru işareti oldu benim kafamda
Ne yapalım hocam bı daha mı mail atsak

Arkadaşlar bu yunexpress artısı nedir?

Kankalar ben 1 tane tactile switchli olandan aldım daha kargoya verilmedi aynı hesaptan 1 tanede linear switch alsam sıkıntı çıkarmı

Geri