Öneri Epomaker ATO87 HE 8K.Hz. kalvye alınır mı

Cra.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180

Genellikle FPS oyunlari oynuyorum epomaker sitesinde NABI koduyla beraber ,32 dolara düşüyor.

Gecikmesi yok denecek kadar az gibi geldi.
Aynı zamandan manyetik switchli olmasında dikkatimi çekti.

Özellikleri: 8Hz,0.125ms gecikme,aurora manyetik swtich

Sizce alınır mı ?

Genellikle FPS oyunlari oynuyorum epomaker sitesinde NABI koduyla beraber ,32 dolara düşüyor.

Özellikleri: 8Hz,0.125ms gecikme,automom manyetik swtich

Sizde alınır mı
Alınmaz

Ben paylasicaktim dün konu zamanım olmadı bu akşam paylasicam hayırlısıyla trde attığınız klavye 2k da bulunabilri bı klavye ama dynatab75x 5 k da bile zor muadilli
Anladım hocam 1 tanede linear switch çekeyim ozmn XD tactile almıştım ben

Özellikleri: 8Hz,0.125ms gecikme,aurora manyetik swtich

Sizce alınır mı ?
Alınır bende var güzel klavye özellikle rekabetçi fps oyunlarında rakipsiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle ses videosunu da bırakayım valo falan oynuyorsan kesin al https://streamable.com/fk62co
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aurora switchleri de bu şekilde
1000023499.webp

Ben paylasicaktim dün konu zamanım olmadı bu akşam paylasicam hayırlısıyla trde attığınız klavye 2k da bulunabilri bı klavye ama dynatab75x 5 k da bile zor muadilli
5k etmez hocam o fiyata premium alüminyum kasa klavyeler var ( m1 v5, furycube f75 ultra, chillkey nd75 vb.) orta seviye plastik kasa içi yalıtımlı klavyelerle aşağı yukarı aynı olacaktır

5k etmez hocam o fiyata premium alüminyum kasa klavyeler var ( m1 v5, furycube f75 ultra, chillkey nd75 vb.) orta seviye plastik kasa içi yalıtımlı klavyelerle aşağı yukarı aynı olacaktır
10 k mah öyle ekranlı klavye bulamaz çoğu kişi koleksiyonluk alır normal şartta öyle klavyeyi zaten 4 k param olsa çekerim aliminyumu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,035
Üyeler
187,613
Son üye
Hikmet5611
Geri