Aras kargo faciası Ürün yok

sendegitunutbeni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
587
Evet gene klasik bir Aras kargo sorunuylayiz .d WHATGEEK siparişim zorla 25 günde trye gelmişken Aras kargo dağıtıma çıkardı ürünü teslim etmeden teslim gösterdi bı muhatap yok tahminen ürünü kaybettiler yada aradan biri ürünün üstüne çökmeye çalışıyor sizce napmaliyim @TinerciAlper @Dokei @Isofyan
@Renz @yaman..k @freygasm @Cavuskerem
Tüm tanıdığım hocaları etiketliyim dedim :D

Aras gelmeden 10 dakika önce kendisne teslim edildi mesajı geliyor bana yine de arayin bi sorun

Evet gene klasik bir Aras kargo sorunuylayiz .d WHATGEEK siparişim zorla 25 günde trye gelmişken Aras kargo dağıtıma çıkardı ürünü teslim etmeden teslim gösterdi bı muhatap yok tahminen ürünü kaybettiler yada aradan biri ürünün üstüne çökmeye çalışıyor sizce napmaliyim @TinerciAlper @Dokei @Isofyan
Son çare kargo firmasına git orda konuş çökmeye çalıştıklarını falan sanmıyorum en geç yarın gelir bence

Son çare kargo firmasına git orda konuş çökmeye çalıştıklarını falan sanmıyorum en geç yarın gelir bence
Valla hocam başım geldi daha önce çokmeye çalıştırdıkları o gordum hatta bi kezde telefon geldi kargoyu sokağa dusurmusler sağolsun ulaştı biri bana yani çok sorumsuz bizim burdaki aras

aras=çöp iğrenç çalışanı var benim burda

Unut o ürünü. Yaklaşık 2 sene önce aynı hafta 2 kargom kayboldu. Gittim şubeye bağırdım çağırdım beni dağıtımcılarla konuşturdular. Bi gittim kargolar çuvallarla yerlere dökülmüş. Hemde içeride bile değil dışarıda. Birisi çalsa götürse kimsenin ruhu duymaz. O günden beridir arasla bir şey almıyorum.

Direkt iletişime geç o zaman tek çare
Simdi aradım dağıtımda diyor da ne zmaan arasam öyle diyor teslim yok zaten gelmezse 5 e kadar giderim şubeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unut o ürünü. Yaklaşık 2 sene önce aynı hafta 2 kargom kayboldu. Gittim şubeye bağırdım çağırdım beni dağıtımcılarla konuşturdular. Bi gittim kargolar çuvallara yerlere dökülmüş. Hemde içeride bile değil dışarıda. Birisi çalsa götürse kimsenin ruhu duymaz. O günden beridir arasla bir şey almıyorum.
Arasla bende gelmesini istememde işte yurt dışı olunca mecbur arasa gidiyor ürün
İns gelir elime gelmezde bide uğraş dur 80 dolarlık ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aras gelmeden 10 dakika önce kendisne teslim edildi mesajı geliyor bana yine de arayin bi sorun
Dün teslim gözüktü zaten gelmedi bugün 2. Gün

En sevdiğim firma benim aras ama sanırım şube ve bölgeye bağlı kalite farkı var

Birwz bekle gelir gelmezse ara subeyi sikayet et

İyi de sana kod gelmedi mi teslimat için o kod olmadan nasıl sana teslim edilmiş yapabiliyorlar 🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,704
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri