Sistem yeni mi ? Yeni ise ve ram çift ise sağdaki Rami çıkarıp çalıştırmayı dene .Asus tuf monitör 5070 sistem var ama ekran gelmiyor display port no signal diyor hdmi ilede denedim
Hayır hocam ekran kartına taktımAnakart portlarına bağlamadın değil mi?
2 sinide söktüm denedim evet yeni aşdım ince hesapyanSistem yeni mi ? Yeni ise ve ram çift ise sağdaki Rami çıkarıp çalıştırmayı dene .
Sistem yeni mi ? Yeni ise ve ram çift ise sağdaki Rami çıkarıp çalıştırmayı dene .
Hocam ekrankartında denedim ve fanları dönüyorAnakart portlarına bağlamadın değil mi?
Hayırlı olsun öncelikle . Olmadıysa bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak . Bunlar bilinen yöntemler ben sağdaki ram i çıkarıp çalıştırmıştım sistemi . Bence sağdakini çıkar bı 5 dakika bekle bios ekranı gelmezse pili çıkar tak yap birdaha bekle .Hayır hocam ekran kartına taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 sinide söktüm denedim evet yeni aşdım ince hesapyan
Hocam bios pili çıkmıyor denedim çok zorlamam gerekiyor bu seferde bişey olacak diye endişeleniyorumHayırlı olsun öncelikle . Olmadıysa bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak . Bunlar bilinen yöntemler ben sağdaki ram i çıkarıp çalıştırmıştım sistemi . Bence sağdakini çıkar bı 5 dakika bekle bios ekranı gelmezse pili çıkar tak yap birdaha bekle .
Dikkatli çıkarırsan bişey olmaz .Hocam bios pili çıkmıyor denedim çok zorlamam gerekiyor bu seferde bişey olacak diye endişeleniyorum
2 rami çıkarttım 5 dakika bekledim sonra ikisinide taktım yine aynıHayırlı olsun öncelikle . Olmadıysa bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak . Bunlar bilinen yöntemler ben sağdaki ram i çıkarıp çalıştırmıştım sistemi . Bence sağdakini çıkar bı 5 dakika bekle bios ekranı gelmezse pili çıkar tak yap birdaha bekle .
Yok öyle deil . Biri takılı olcak öyle çalıştırcan2 rami çıkarttım 5 dakika bekledim sonra ikisinide taktım yine aynı
Denedim olmuyo hocamYok öyle deil . Biri takılı olcak öyle çalıştırcan. 4 slot ise soldan 2. Ye takıp bios u bekle biraz . 2 slot ise yine sol taraftakine tak .
Numara versen sana fotoğraflı gösterssem olurmuDenedim olmuyo hocam
Forumda özel mesaj yoluyla foto atabilirsiniz hocam . Veyahut buradanda atabilirsinizDenedim olmuyo hocam
Numara versen sana fotoğraflı gösterssem olurmu