YENİ SİSTEM ALDIĞINIZDA EKRANDA NO SİGNAL HATASI NEDEN OLUR

kaaneo79

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
117
Asus tuf monitör 5070 sistem var ama ekran gelmiyor display port no signal diyor hdmi ilede denedim

Asus tuf monitör 5070 sistem var ama ekran gelmiyor display port no signal diyor hdmi ilede denedim
Sistem yeni mi ? Yeni ise ve ram çift ise sağdaki Rami çıkarıp çalıştırmayı dene .

Anakart portlarına bağlamadın değil mi?
Hayır hocam ekran kartına taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem yeni mi ? Yeni ise ve ram çift ise sağdaki Rami çıkarıp çalıştırmayı dene .
2 sinide söktüm denedim evet yeni aşdım ince hesapyan

Anakart portlarına bağlamadın değil mi?
Hocam ekrankartında denedim ve fanları dönüyor

Ekler

• Screenshot_2025-06-13-22-09-25-091_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-13-22-09-25-091_com.android.chrome.webp
    124.5 KB · Hit: 19
Hayır hocam ekran kartına taktım

2 sinide söktüm denedim evet yeni aşdım ince hesapyan
Hayırlı olsun öncelikle . Olmadıysa bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak . Bunlar bilinen yöntemler ben sağdaki ram i çıkarıp çalıştırmıştım sistemi . Bence sağdakini çıkar bı 5 dakika bekle bios ekranı gelmezse pili çıkar tak yap birdaha bekle .

Hayırlı olsun öncelikle . Olmadıysa bios pilini çıkar 5-10 dakika bekle geri tak . Bunlar bilinen yöntemler ben sağdaki ram i çıkarıp çalıştırmıştım sistemi . Bence sağdakini çıkar bı 5 dakika bekle bios ekranı gelmezse pili çıkar tak yap birdaha bekle .
Hocam bios pili çıkmıyor denedim çok zorlamam gerekiyor bu seferde bişey olacak diye endişeleniyorum

2 rami çıkarttım 5 dakika bekledim sonra ikisinide taktım yine aynı

2 rami çıkarttım 5 dakika bekledim sonra ikisinide taktım yine aynı
Yok öyle deil . Biri takılı olcak öyle çalıştırcan 😁 . 4 slot ise soldan 2. Ye takıp bios u bekle biraz . 2 slot ise yine sol taraftakine tak .

Denedim olmuyo hocam

Numara versen sana fotoğraflı gösterssem olurmu
Forumda özel mesaj yoluyla foto atabilirsiniz hocam . Veyahut buradanda atabilirsiniz 🙂 . Bu sistemleri keşke bios açıp gönderseler kimse bu kadar uğraşmaz .

Geri