🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

320mhz yoksa almam. Teşekkürler.
Tr de 6ghz bandının hiçbir faydası yok duvarlar alçıpan değil bu yüzden 6ghz bandı odadan çıktığın an düşecek 5ghz bandı bile 2 oda sonrası çekimi düşüyor ve 6ghz bandına ulaşacak internet yok bu yüzden 320mhz takıntısı bana boş geliyor. Tüm wifi 7 özellikleri var sonuçta

Aynı Routerdan 2 adet 3000tl 1 hafta önce aldım kullanıyorum mesh agı olarak wifi7 160hz süper sonucları var kablosuz 850-900mb görüyorum telefonumdan testlerde. Bugün 2 tane daha sipariş verdim gelince diger aldığım 2 sini iade edeceğim.

Süperonline ftth sistemlerde modem yerine kullanabilirsiniz. ben süperonline ont cihazdan routera girip mac clon yapmadan nete baglandım.Sadece kullanıcı adı şifreyi girip PPOE üzerinden
niye iade ediyorsun?

Tabi ki yeni teknoloji daha iyidir ama internet hizlarimiz wifi6ya bile zar zor ulaşırken gerek var mi bu cihaza 1000 civarina wifi6 routerlar varken
Elimde AX55 Pro var İnternet Hızım 55 mbps şaka gibi fazlasına maalesef gerek yok

başlığa router yaz millet modem sanıyo

Tr de 6ghz bandının hiçbir faydası yok duvarlar alçıpan değil bu yüzden 6ghz bandı odadan çıktığın an düşecek 5ghz bandı bile 2 oda sonrası çekimi düşüyor ve 6ghz bandına ulaşacak internet yok bu yüzden 320mhz takıntısı bana boş geliyor. Tüm wifi 7 özellikleri var sonuçta
Duvarlar vs diye problemim yok. Kendi sıkıntını genele yaymışsın. :cool:

Ağ hızından bahsederken sadece internet hızı mı geliyor aklınıza. :cool:
ping ve veri hızlarını diyorsanız normal bir kullanıcı için 160mhz bandı çok çok yeterli siz evinizde wifi ile sunucu çalıştırıyorsunuz galiba :cool:

yüksek verilerde kablo ile bağlantı önerilir haberiniz olsun :cool:. Ayrıca 2000tl ye 6ghz veren modem varsa atın alalım :D
İlla akıl vermek için zorlamasan kendini nasıl olur. :cool: Ucuz bir şey olsun diye aranıyorsanız, Xiaomi ax3000 alın openwrt kurun.1500'e gördüm geçen. Kuponda arar bedavaya getirirsiniz.

İlla akıl vermek için zorlamasan kendini nasıl olur. :cool: Ucuz bir şey olsun diye aranıyorsanız, Xiaomi ax3000 alın openwrt kurun.1500'e gördüm geçen. Kuponda arar bedavaya getirirsiniz.
wifi 7 yoksa almam teşekkürler :cool:. Bilmişlik taslamak yerine fiyata göre yorum yapsanız sorun olmayacak zaten :D

Beyler Türksat Kablonet kullanıyorum da alsam falan fayda eder mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,584
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri