🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

türknet gbit fiber için modem olarak kullanılabilir mi

Hemen çektim 1 tane teşekkürler.

200 mbps fiber kullanıyorum. ancak 100 mb üstünü ne wifi ne de ethernet ile (modemin yanındaki bilgisayar hariç) göremiyorum. bunun sebebi modem olabilir mi? öneriniz varsa alayım

bir de linkteki ürün modem değil sadece router sanırım öyle denmiş.

fiber 100mbit kullanıyorum 5 yıldır aynı modem telekomun verdiği. Bunu alsak hız da fark yaratır mı. Bir de uyumlu galiba

Telekom, S.online, gigafiber Türknet Fiber kullanan arkadaşlar bu cihazı modem olarak kullanabilirsiniz başlıkta ya da içerikte belirtmesine gerek yok. VDSL2/ADSL için modem olarak kullanılamaz. Operatörlerin verdiği modemlerden kat kat daha iyi olacağı kesin.

Aynı Routerdan 2 adet 3000tl 1 hafta önce aldım kullanıyorum mesh agı olarak wifi7 160hz süper sonucları var kablosuz 850-900mb görüyorum telefonumdan testlerde. Bugün 2 tane daha sipariş verdim gelince diger aldığım 2 sini iade edeceğim.

Süperonline ftth sistemlerde modem yerine kullanabilirsiniz. ben süperonline ont cihazdan routera girip mac clon yapmadan nete baglandım.Sadece kullanıcı adı şifreyi girip PPOE üzerinden
Superonline kullanıcı adı ve şifreyi nasıl alıyoruz

Huawei BE3 düşünüyordum bu dahamı iyidir acaba ondan? Kullanıcı yorumlarında çekim kalitesinin iyi olmadığından bahsedenler olmuş kararsız kaldım.

Bir tek 320 MHz yok. Onun haricinde Mlo özelliği filan var sanırım. Normalde Deco be25 takip ediyordum ama bunlardan iki üç tan alsan daha ucuz oluyor. Tek aklımda olan soru deco mesh ile easy mesh arasında performans ve kullanıcı deneyimi olarak çok fark var mı? Bir de TTKOM cihazı yerine kullanmak mümkün mü? Son bir kaç konuda sanırım telekomun modem ara yüzünden bazı şeyleri kaldırdığı filan yazıyordu. Yakın zamanda deneyen arkadaş varsa yazarsa sevinirim.

@CloseR
Hocam ben de ikisinin arasında kaldım, BE3 biraz daha uyguna geliyor hatta, 100tl daha ucuz, hepsiburadada olduğu için kupon/kart kampanyası v.s daha ucuza getirilebilir.

Tplinkte USB girişi ve fazladan 1 tane daha 2.5gbit port var. Ayrıca işlemci olarak daha güçlü, ram olarak 2 katı olduğundan Tplinki tercih ettim.
Şimdi aynı fiyata Vatan da satmaya başlamış. Rekabete girdi heralde bu modellerde fiyatlar bu banda oturacak.

App olarak huaweinki daha iyi olabilir gibi geldi bana, heatmap oluşturma v.s var ama tplink de kötü değildir heralde.
İleride fiyatlar ucuzlarsa bir tane be220 alacağım mesh için.

Her ikisinde de 6GHz yok evet wifi7 olması biraz anlamsız oluyor ama 6GHZ olanlar da en aşağı 10 bin liradan başlıyor. Şu an için o daha da anlamsız.

Huawei 436 g, Tplink 1290 grammış bariz daha kaliteli bir cihaz bence

Son düzenleme:
Geri