Bu yaptığı olaydan dolayı arkadaşlığımı keseyimi

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
206
Küfürlü Paylaşım
Bu olayda arkadşalığımı keseyim mi ben parssınds değilim ama birisine borcum var ve bu adamın parası ile tsmamlıyacsktım
Adam 3 hafta kulanıyor ne yapıyorsa artık geliyor krdşm iade
Diyorum knk para lazım yok aga iade beni ilgilendirmiemiyr aşağıya yazışmaları attım kısa şekilde okuyabilir siniz yorumlarınızı abi tavsiyelerini bekliyorum.

Mesajları aşağıdan yukarıya okuyun
Screenshot_2025-06-18-23-50-05-794_com.whatsapp-edit.webp
Screenshot_2025-06-18-23-48-34-726_com.whatsapp-edit.webp
Screenshot_2025-06-18-23-53-07-929_com.whatsapp-edit.webp
Screenshot_2025-06-18-23-51-08-682_com.whatsapp-edit.webp
Screenshot_2025-06-18-23-51-54-963_com.whatsapp-edit.webp

Bu olayda arkadşalığımı keseyim mi ben parssınds değilim ama birisine borcum var ve bu adamın parası ile tsmamlıyacsktım
Adam 3 hafta kulanıyor ne yapıyorsa artık geliyor krdşm iade
Diyorum knk para lazım yok aga iade beni ilgilendirmiemiyr aşağıya yazışmaları attım kısa şekilde okuyabilir siniz yorumlarınızı abi tavsiyelerini bekliyorum.

Mesajları aşağıdan yukarıya okuyun
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Suç Sende İlk Başta Parayı Alsaydın Sonra Verseydin Ürünü Neden Gidip 3 Hafta Sonra Almaya Okey Oluyorsun

Hocam ben ürünü bozmadiysa , hasar vermediyse alırdım ama sizde o adama göre borca girmişsiniz ki bence doğru değil parayı alır almaz ama neyse olan olmuş. Arkadasinizdan parayi sonra verebilirim anca öyle kabul edebilirim gibi bir teklif sunabilirdiniz ama karşı tarafta çirkeflik yapıyor bu olayda zaten güzel bi anı olarak kalmaz bırakın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam ben satayım ya da sen sat parasını bana ver teklifini kabul etmiyor abisinden alsın iş benden kurtulsun diyor , valla hiç kusura bakmasın yok öyle yağma
Milletine etiketlemiş

Yaş kaç bilmiyorum ama lise son falansa o oğlana hayat vurmuş zaten. Bu ahlakla bir skm olamaz ileride. Malına bak sıkıntısı yoksa al geri sallasan 5 kuruş çıkmaz boş adammış. Yüz göz olmazsın bir daha.

Aga parayı almadan mı urunu verdin benmi yanlis anladim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri