❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Screenshot_1.webp

Aga aldım umarım ucuz etin yahnisi misali olmaz.

SİYAH olanın ısouk linear stoka düşmüş. bir tanede ondan mı olsam. geri satabilirmiyim aldğım fiyattan ?

SİYAH olanın ısouk linear stoka düşmüş. bir tanede ondan mı olsam. geri satabilirmiyim aldğım fiyattan ?
Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntı

Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntı
gümrüğe gelene kadar 1 hafta geçer. o vakte kadar stok biterse diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse dursun bakalım. 1 hafta bekleyek vergi çıkıcakmı diye .

Gümrükten geçer ya o sıkıntı değil ama vergi çıkma ihtimali var yine de.Bu arada muhtemelen minimum 5 gün gümrükte kalıcak kargolarınız haberiniz olsun.Biz bir arkadaşla 7 gün bekledik gümrükten geçsin diye daha dün geçti.

Gümrükten geçer ya o sıkıntı değil ama vergi çıkma ihtimali var yine de.Bu arada muhtemelen minimum 5 gün gümrükte kalıcak kargolarınız haberiniz olsun.Biz bir arkadaşla 7 gün bekledik gümrükten geçsin diye daha dün geçti.
11 gün sonra bitiyormuş indirim. o vakte kadar öğreniriz umarım vergi olayını

gümrüğe gelene kadar 1 hafta geçer. o vakte kadar stok biterse diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse dursun bakalım. 1 hafta bekleyek vergi çıkıcakmı diye .
Muhtemelen biter ben ekransiz modelini alicaktim merak ettiğim için Nabi kodu kullanilsa da 40 dolar şartı varmış vazgeçtim

Geri