❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Screenshot_1.webp

Aga aldım umarım ucuz etin yahnisi misali olmaz.

SİYAH olanın ısouk linear stoka düşmüş. bir tanede ondan mı olsam. geri satabilirmiyim aldğım fiyattan ?

SİYAH olanın ısouk linear stoka düşmüş. bir tanede ondan mı olsam. geri satabilirmiyim aldğım fiyattan ?
Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntı

Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntı
gümrüğe gelene kadar 1 hafta geçer. o vakte kadar stok biterse diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse dursun bakalım. 1 hafta bekleyek vergi çıkıcakmı diye .

Gümrükten geçer ya o sıkıntı değil ama vergi çıkma ihtimali var yine de.Bu arada muhtemelen minimum 5 gün gümrükte kalıcak kargolarınız haberiniz olsun.Biz bir arkadaşla 7 gün bekledik gümrükten geçsin diye daha dün geçti.

Gümrükten geçer ya o sıkıntı değil ama vergi çıkma ihtimali var yine de.Bu arada muhtemelen minimum 5 gün gümrükte kalıcak kargolarınız haberiniz olsun.Biz bir arkadaşla 7 gün bekledik gümrükten geçsin diye daha dün geçti.
11 gün sonra bitiyormuş indirim. o vakte kadar öğreniriz umarım vergi olayını

gümrüğe gelene kadar 1 hafta geçer. o vakte kadar stok biterse diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse dursun bakalım. 1 hafta bekleyek vergi çıkıcakmı diye .
Muhtemelen biter ben ekransiz modelini alicaktim merak ettiğim için Nabi kodu kullanilsa da 40 dolar şartı varmış vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,221
Üyeler
183,531
Son üye
fevzicanakbltt
Geri