sen direkt low profil klavye bakarkadaşlar merhaba parmaklarım ağrıyor en hafif kısa mesafeli gri switch tarzı hemen algılasın kuvvet olmasın hangi switch i almalıyım
sen direkt low profil klavye bakarkadaşlar merhaba parmaklarım ağrıyor en hafif kısa mesafeli gri switch tarzı hemen algılasın kuvvet olmasın hangi switch i almalıyım
öneri varmısen direkt low profil klavye bak
linear ve tacticle ikisinin de tok sesleri var ancak linear bence daha güzel ama tacticle aldım neden aldım bilmiyorumTacticle aldım çok mu takır tukurdur acaba:/
İptal et diyecektimde senin kargonun üzerinden 2 gün geçmiş depodan çıkmıştır sen yinede mail at.Hocam mail atmama rağmen yanwen kargoya vermişler benimkini çok sıkıntı olur muAlıntıyı görüntüle
Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntıSİYAH olanın ısouk linear stoka düşmüş. bir tanede ondan mı olsam. geri satabilirmiyim aldğım fiyattan ?
gümrüğe gelene kadar 1 hafta geçer. o vakte kadar stok biterse diye düşünüyorum.Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntı
Gümrükten geçer ya o sıkıntı değil ama vergi çıkma ihtimali var yine de.Bu arada muhtemelen minimum 5 gün gümrükte kalıcak kargolarınız haberiniz olsun.Biz bir arkadaşla 7 gün bekledik gümrükten geçsin diye daha dün geçti.Rahat gider de vergi çıkarsa veya takılırsa gümrükte ? Ben olsam beklerdim vergi çıkarsa yine 2k ya satarsın zarar etmezsin de kalırsa 2 tane klavyen sıkıntı
11 gün sonra bitiyormuş indirim. o vakte kadar öğreniriz umarım vergi olayınıGümrükten geçer ya o sıkıntı değil ama vergi çıkma ihtimali var yine de.Bu arada muhtemelen minimum 5 gün gümrükte kalıcak kargolarınız haberiniz olsun.Biz bir arkadaşla 7 gün bekledik gümrükten geçsin diye daha dün geçti.
Muhtemelen biter ben ekransiz modelini alicaktim merak ettiğim için Nabi kodu kullanilsa da 40 dolar şartı varmış vazgeçtimgümrüğe gelene kadar 1 hafta geçer. o vakte kadar stok biterse diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neyse dursun bakalım. 1 hafta bekleyek vergi çıkıcakmı diye .