❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

11 gün sonra bitiyormuş indirim. o vakte kadar öğreniriz umarım vergi olayını
11 güne öğrenirsin muhtmelen hocam bu arada yunexpress takip sitesinde lastmile veya Imile yazıyorsa aracı olarak vergi kesin çıkmıyor çünkü ptt ile çalışmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Ya her şey mükemmel klavye tasarım olarakta çok beğendim kalın kasalı klavye severim ztn ekranı da çok hoşta abi knob nerde bomboş alan var sağ tarafa koy bi tane knob ya

11 güne öğrenirsin muhtmelen hocam bu arada yunexpress takip sitesinde lastmile veya Imile yazıyorsa aracı olarak vergi kesin çıkmıyor çünkü ptt ile çalışmıyorlar bildiğim kadarıyla.
O nerede yazar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle görünüyor.

1750312700874.webp

Ya her şey mükemmel klavye tasarım olarakta çok beğendim kalın kasalı klavye severim ztn ekranı da çok hoşta abi knob nerde bomboş alan var sağ tarafa koy bi tane knob ya
Bir ben sevemedim galiba ya ekransız olsa kesin alırdım teknik özellikleri güzel de fazla büyük bir de

Yanlış bilgilendirme sonmile kodu paltr ile başlarsa araskargo veya kargoistte teslim ediliyor
60... İle başlarsa imile express alıyor doğru fakat eskiden imile llojistik PTT ye ait tüm gönderileri alıyordu son 6 aydır sürat ile anlaşıyor yani vergi çıkma ihtimali burda kimseye yok herkes rahat olsun iyi alışverişler herkese

Yanlış bilgilendirme sonmile kodu paltr ile başlarsa araskargo veya kargoistte teslim ediliyor
60... İle başlarsa imile express alıyor doğru fakat eskiden imile llojistik PTT ye ait tüm gönderileri alıyordu son 6 aydır sürat ile anlaşıyor yani vergi çıkma ihtimali burda kimseye yok herkes rahat olsun iyi alışverişler herkese
60... ile başlamayan Imile kodu görmedim ben daha hiç kaç kere yunexpress ile gönderildi kargom.Sonuç olarak vergi çıkmayacak her türlü.Tek sıkıntı eğer kargonuz gümrükte uzun süre kalırsa gümrük memuru da fatura fiyatından şüphelenip piyasa fiyatına bakıp değer biçiyor o zamana kadar epomaker indirimleri de biterse sıkıntı yaşanabilir gibi.

Knob yerine tuş bile koyabilirmiş. Konya ovası gibi yer bırakmış.

Knob yerine tuş bile koyabilirim. Konya ovası gibi yer bırakmış.
Benim alnımdan daha geniş ora

Knob yerine tuş bile koyabilirmiş. Konya ovası gibi yer bırakmış.
asıl mevzu gidip oraya parlaklık düğmesi gibi bişey koymuş abi şaka mı yapıyorsun yazılımı kurup ayarlayamacak adam zaten ledli klavye almasın benim logitech ofis klavyem var veriyim onla takılsın. Ne diye koyuyorsun ki az bişey işlevsellik kat ya.

Son düzenleme:
Benim kargoyu geri alıp linear switch ile değiştirdiler. :D
OHHH.

Benim alnımdan daha geniş ora

asıl mevzu gidip oraya parlaklık düğmesi gibi bişey koymuş abi şaka mı yapıyorsun yazılımı kurup ayarlayamacak adam zaten ledli klavye almasın benim logitech ofis klavyem var veriyim onla takılsın. Ne diye koyuyorsun ki az bişey işlevsellik kat ya.
Hocam sen demiştin dimi linear al diye. Eğer klavye gümrükten geçerse hemen ardından bitane de tactile alıcam ikisinide kullanırım.

Geri