Samsung watch 6 classic mi yoksa watch 7 mi

lyiafpsz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
Merhaba dostlar aklımda iki tane akıllı saat markası vardı biri Huawei biri Samsung
Başta Huawei almak istiyordum ama özellikleri bir tık yetersiz geldi.
Samsung a yöneldim şimdi watch 7 mi yoksa watch 6 classic mi almalıyım? Kullananlarin yorumlarını alabilir miyim

W6 Classic 43mm kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok hocam.

Ekran sürekli açık değil baktığım zaman açılıyor bu şekilde 2 tam gün götürüyor. 2.günün sonunda %15 seviyelerinde felan oluyor.

Ekran sürekli açık değil baktığım zaman açılıyor bu şekilde 2 tam gün götürüyor. 2.günün sonunda %15 seviyelerinde felan oluyor.
Anladım teşekkür ederim bileğinizin çevresi kaç cm hocam ? İnternetten sipariş yapacağım canlı canlı görmediğim için naisl durur bilmiiyorum
Bir olcebilirmisiniz bileğinizi kaç cm cevresi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim bilek çevresi 18cm çıktı

Son düzenleme:
Hocam akşam yanıt verebilirim ancak. Bu saati tercih etme nedenim bezeli olması, bir de gümüş renk olunca akıllı saat gibi değil de cidden adının hakkını vererek analog gibi görünüyor oluşuydu.

Tamam hocam teşekkürler

@Ensar1453 hocam rahatsız ediyorum özür dilerim bilek çevreniz kaç cm acaba ve kullandığınız model kaç mm

Merhaba dostlar aklımda iki tane akıllı saat markası vardı biri Huawei biri Samsung
Başta Huawei almak istiyordum ama özellikleri bir tık yetersiz geldi.
Samsung a yöneldim şimdi watch 7 mi yoksa watch 6 classic mi almalıyım? Kullananlarin yorumlarını alabilir miyim
Huawei gt3 pro ve watch 6 classic deneyip senin gibi özellik olayından dolayı watch 6 classic aldım ilk başta her şey çok güzeldi ama sonrasında sarj olayı çok can sıkmaya başlıyor ve bir süre sonra bi köşeye attım uzun süre kullanmadım en sonunda da sattım sarj olayını iyi düşün bence.

Huawei gt3 pro ve watch 6 classic deneyip senin gibi özellik olayından dolayı watch 6 classic aldım ilk başta her şey çok güzeldi ama sonrasında sarj olayı çok can sıkmaya başlıyor ve bir süre sonra bi köşeye attım uzun süre kullanmadım en sonunda da sattım sarj olayını iyi düşün bence.
2 gün goturmezmi hocam tam dolum da

2 gün goturmezmi hocam tam dolum da
Kullanıma göre değişir ama bir süre sonra 2 günden daha da aşağı düşüyor sürekli telefona bağlı 1 günlere kadar düştüğü oluyordu.

Kullanıma göre değişir ama bir süre sonra 2 günden daha da aşağı düşüyor sürekli telefona bağlı 1 günlere kadar düştüğü oluyordu.
Tam ortasida yokki bunların ya birinin şarjı 10 gün gidiyor özellik yok birinin 2 gün zor özellik çok Apple watch kimse önermiyor zaten

Watch 7 de de mi şarj olayı aynı acaba

Tamam hocam teşekkürler

@Ensar1453 hocam rahatsız ediyorum özür dilerim bilek çevreniz kaç cm acaba ve kullandığınız model kaç mm
46mm olanını kullanıyorum
26cm civarında bir bileğim var

Tam ortasida yokki bunların ya birinin şarjı 10 gün gidiyor özellik yok birinin 2 gün zor özellik çok Apple watch kimse önermiyor zaten

Watch 7 de de mi şarj olayı aynı acaba
Bi tık daha iyi diye biliyorum ama tabi yine huawei kadar gitmiyor sarjı. Kendi açımdan konuşayım samsung batarya sorununu düzeltmediği sürece bidaha gidipte samsunga para vermem. Şuanda classic saatlere tekrar geçiş yaptım seikonun otomatik saattini kullanıyorum mutluyum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,618
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri