kullanan çoğu kişi önermedi sesi az dediler doğrumu acabaHyperX Cloud III Wireless Red/Black : Amazon.com.tr
HyperX Cloud III Wireless Red/Black : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
kullanan çoğu kişi önermedi sesi az dediler doğrumu acaba
Yok kral sesi az gerçekten ama problem olmuyor. Ses kalitesi oyun için bu bütçede rakipsiz. Hala da kullanıyorum. %25 den yukarı çıkarmadım daha kulaklığı, 6-7 ay oluyor. Bangır bangır takılan birisini tatmin etmeyebilir. Bende gamepower kizaru vardı onu %5 in yukarısına çıkaramadım öyle söyliyim üç aşağı beş yukarı anlamanız için.Valla bende aldım önermeyeni görmedim ses az diyen kişiler de bilgisi olmayan insanlar
bir şey sorucam sesi az diyorsunuz ya ayar olarak ne yaptınız?Yok kral sesi az gerçekten ama problem olmuyor. Ses kalitesi oyun için bu bütçede rakipsiz. Hala da kullanıyorum. %25 den yukarı çıkarmadım daha kulaklığı, 6-7 ay oluyor. Bangır bangır takılan birisini tatmin etmeyebilir. Bende gamepower kizaru vardı onu %5 in yukarısına çıkaramadım öyle söyliyim üç aşağı beş yukarı anlamanız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mikrofonu da oldukça iyi, harici mikrofon yoksa tatmin edecektir.
Yok kral sesi az gerçekten ama problem olmuyor. Ses kalitesi oyun için bu bütçede rakipsiz. Hala da kullanıyorum. %25 den yukarı çıkarmadım daha kulaklığı, 6-7 ay oluyor. Bangır bangır takılan birisini tatmin etmeyebilir. Bende gamepower kizaru vardı onu %5 in yukarısına çıkaramadım öyle söyliyim üç aşağı beş yukarı anlamanız için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mikrofonu da oldukça iyi, harici mikrofon yoksa tatmin edecektir.
teşekkürlerValla bende aldım önermeyeni görmedim ses az diyen kişiler de bilgisi olmayan insanlar
windows ayarlarından sese gelip orda kulaklığı seçin 24 hz ye yükseltmeyi deneyebilirsinizbir şey sorucam sesi az diyorsunuz ya ayar olarak ne yaptınız?
başka önerebileceğin var mıderi kulaklık sıkıntı iş yazın bol terlemeli bir deneyim sunar sana.
Evet bu da var oda sıcaksa işkence çektirir.deri kulaklık sıkıntı iş yazın bol terlemeli bir deneyim sunar sana.
Kendime göre eq ayarı yaptım yalnızca. Ses seviyesi bana yeterli ama az diyenleri anlayabiliyorum, bazıları çok yüksek sesle takılıyor çünkü.bir şey sorucam sesi az diyorsunuz ya ayar olarak ne yaptınız?
Kendi uygulamasından mı yaptınız eq başka bir şey kullandınız mıEvet bu da var oda sıcaksa işkence çektirir.
Kendime göre eq ayarı yaptım yalnızca. Ses seviyesi bana yeterli ama az diyenleri anlayabiliyorum, bazıları çok yüksek sesle takılıyor çünkü.
Hocam Dolby aldım ben 42 liraya mı ne onu kullanıyorum. Öneririm herkese, abonelik değil. Ömür boyu sizin oluyor ve gayet iyi uygulama.Kendi uygulamasından mı yaptınız eq başka bir şey kullandınız mı
biliyorum bende onu yaptım ama bir çok kişi bilmiyor oysa ki yapsa ayarı ses şiddeti artacak onu yapmadan %100'de bile kısık geliyor yapınca %50 üstüne çıkaramıyorum yüksek sesiHocam Dolby aldım ben 42 liraya mı ne onu kullanıyorum. Öneririm herkese, abonelik değil. Ömür boyu sizin oluyor ve gayet iyi uygulama.