ogrbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
bu linkteki X1S mouse nasıldır kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi kronik sorunu felan varmı?
Bende SE modelini almayı düşünüyorumbu linkteki X1S mouse nasıldır kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi kronik sorunu felan varmı?
Tam almayı düşünüyodum vazgeçtim sizin yorumunuzdan sonrailk geldiği zamanlarda sıkıntı yaşayanlar olmuştu onlardan sonra sıkıntı yaşayanı görmedim se modeli hariç alınabilir iyzico 500tl cashback var wraithin kendi sitesinde conlife swar swar50 gibi kodlar var
iyzico cashback nasıl oluyor daha önce kullanmadım hiçilk geldiği zamanlarda sıkıntı yaşayanlar olmuştu onlardan sonra sıkıntı yaşayanı görmedim se modeli hariç alınabilir iyzico 500tl cashback var wraithin kendi sitesinde conlife swar swar50 gibi kodlar var
iyzicoyu indir kampanyalara katıl alacağın ürünü sepete ekle ödeme kısmında iyzico ile öde de kart bilgileri kısmına kendi kart bilgilerini gir ödemeyi tamamlaiyzico cashback nasıl oluyor daha önce kullanmadım hiç
teşekürler Atk dragonfly a9 plus nasıl peki bir bilgin varmı?tabi bu olaylar olalı neredeyse 1 yıl oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyzicoyu indir kampanyalara katıl alacağın ürünü sepete ekle ödeme kısmında iyzico ile öde de kart bilgileri kısmına kendi kart bilgilerini gir ödemeyi tamamla
özellik olarak aralarında pek fark göremedim
Hocam o baya oluyo bu modeller değil zaten. Üst modellerdeydi şuan sorun yok. Bende x1 pro max var herhang bir sorun yaşamadım.Tam almayı düşünüyodum vazgeçtim sizin yorumunuzdan sonra
Ben en düşük modeli almayı düşünüyodum hocam, X1 SE, üst modellerde sorun yok zatenHocam o baya oluyo bu modeller değil zaten. Üst modellerdeydi şuan sorun yok. Bende x1 pro max var herhang bir sorun yaşamadım.
Bende onu diyorum ilk gelen üst modellerde sorun olmuştu bu modellerde sorun olmaz.Ben en düşük modeli almayı düşünüyodum hocam, X1 SE, üst modellerde sorun yok zaten
Alınır hocam, iyzico 500 kampanyasına katıl ek olarakta indirim kodu gir uyguna alırsınbu linkteki X1S mouse nasıldır kullanan arkadaşlar varsa yazabilirmi kronik sorunu felan varmı?
Bir sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorumTam almayı düşünüyodum vazgeçtim sizin yorumunuzdan sonra
1100 den 750 ye indi fiyatı kupon ile, hyperx aldım.Alınır hocam, iyzico 500 kampanyasına katıl ek olarakta indirim kodu gir uyguna alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir sıkıntı çıkıcağını düşünmüyorum