Sıfırdan boks öğrenebilir miyim

Anladım hocam teşekkür ederim bu arada sıfırdan belli bir noktaya gelmek ne kadar sürer
onu ben bilemem o sana bağlı ama düzenli çalışmayla 6 ayda eski halinden eserin kalmaz baya iyiye gidersin, 10-12. aylarda giderek iyileşirsin ama zaman geçtikçe daha çok gelişirsin. Temel olarak 6 ay yeterli hocam diyebilirim

onu ben bilemem o sana bağlı ama düzenli çalışmayla 6 ayda eski halinden eserin kalmaz baya iyiye gidersin, 10-12. aylarda giderek iyileşirsin ama zaman geçtikçe daha çok gelişirsin. Temel olarak 6 ay yeterli hocam diyebilirim
Tamamdır hocam tekrardan teşekkürler iyi günler diliyorum

Zorbalık görmüyorum, benimle aynı olan ikiz kardeşimde var yani koruma olarak ihtiyacım yok ama merak saldım çok. 2 yıldır öğrenmek istiyorum ama malum taşınma tayin işlerinden dolayı fırsat bulamadım bu seneye kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bu arada, karşıma biri çıkıp saldırırsa boş boş bakmak istemiyorum
Valla gerçek kavgada yaramıyor ya bambaşka o gösterdikleri teknikleri uygulayana kadar kafayı yiyorsun burnuna hocam hele emanet falan olursa istediğin kadar iyi ol hikaye spor olarak yaparsın işte

Valla gerçek kavgada yaramıyor ya bambaşka o gösterdikleri teknikleri uygulayana kadar kafayı yiyorsun burnuna hocam hele emanet falan olursa istediğin kadar iyi ol hikaye spor olarak yaparsın işte
Kavga ve şiddet benim için son çaredir hep ama 0 olmaktansa 1 olmak her zaman daha iyidir

hocam eğer yanında emanet vs. yoksa bundan eminse mesafesinin korursa hele birde boyu uzun ve yeteri kadar teknik biliyorsa adama bişey olacağını sanmam yerse de az dayak yer. Sokak vs. kavga etmenin kötü yanıda bu belli olmuyor emanet fln havada savruluyor bu yüzden çoğu sporcu sokakva vs. kavga etmez risklidir.

hocam eğer yanında emanet vs. yoksa bundan eminse mesafesinin korursa hele birde boyu uzun ve yeteri kadar teknik biliyorsa adama bişey olacağını sanmam yerse de az dayak yer. Sokak vs. kavga etmenin kötü yanıda bu belli olmuyor emanet fln havada savruluyor bu yüzden çoğu sporcu sokakva vs. kavga etmez risklidir.
Valla hocam teknikler zaten öğrenmeylende olmaz yani uzun yıllar onların refleks haline gelmesi lazım içgüdüsel gibi vücudun ani bi reaksiyonu 1 gün 1 saat 1 ayda olacak şeyler değil tabii ki neyse öbür şeye gelecek olursak evet havada savruluyor ve emanet olmasada karşı taraf kalabalıksa gene insanın işi biter teke tekte olur o teknik işide tabi baktığın zaman risk dışında boş gereksiz şeyler bunlar ama olursada durum dediğim gibi

o boyla boks değilde muay thai çok yakışır hocam hem daha vahşi bir spor sokakta kendinizi korumaya daha yardımcı olur
Sokakta boks kadar işlevli bir spor yoktur hocam. Gardını tekme atarak ve ya dirsek atarak bozmaya gerek duymazsın, az efor sarfedersin. Çok açık vermez işi sadece tek kroşeye bitirirsin. Tekme, dirsek var diye havalı geliyor olabilir ama sokakta tek mesele işi çabuk bitirip o sallamayı yiyecek fırsatı karşıdakine vermemek olmalı.

Sokakta boks kadar işlevli bir spor yoktur hocam. Gardını tekme atarak ve ya dirsek atarak bozmaya gerek duymazsın, az efor sarfedersin. Çok açık vermez işi sadece tek kroşeye bitirirsin. Tekme, dirsek var diye havalı geliyor olabilir ama sokakta tek mesele işi çabuk bitirip o sallamayı yiyecek fırsatı karşıdakine vermemek olmalı.
evet haklısın yumruk oturdumu bayıltır ama yumruk bi kaçarsa afallarsın dirseğin kaçma ihtimali yok ve zaten tr de kavgalar yakından oluyor dirsek atacak mesafe kalıyor yani bide hiç muay thai eğitimi gördünüzmü bilmiyorum ama çok hırçın bir spor rakibin üzerine hamle kabiliyeti olan bir spor yaani bana kalırsa sokakta birebir

evet haklısın yumruk oturdumu bayıltır ama yumruk bi kaçarsa afallarsın dirseğin kaçma ihtimali yok ve zaten tr de kavgalar yakından oluyor dirsek atacak mesafe kalıyor yani bide hiç muay thai eğitimi gördünüzmü bilmiyorum ama çok hırçın bir spor rakibin üzerine hamle kabiliyeti olan bir spor yaani bana kalırsa sokakta birebir
Bizim salonumuz var hocam muay thai, kick boks, boks, güreş gibi dersler veriyoruz. Ben spora başlamadan önce sokakta çok kavga ederdim illaki hepimiz etmişizdir. Sokak için emin olduğum tek bir yargı var o da dediğiniz hırçınlığa başvurmamak. Sakince boşluk yakalayıp etkisiz hale getirmek her zaman en temizi. O yüzden ben kesinlikle tekme ve ya dirsek kullanmayı tavsiye etmem. Dediğinizin yanlış olduğu durum burası sokakta risk adamı hayatından eder. O yüzden muay thai sokak için birebir değildir.

o anın heyecanını kontrol edip hırçınlaşmayacak biriyeniz boks önerebilirim ama bakıcak olursak öyle sakin kalıp kontrollü şekilde yumruklayarak etkisiz hale getirecek insan sayısı az

o anın heyecanını kontrol edip hırçınlaşmayacak biriyeniz boks önerebilirim ama bakıcak olursak öyle sakin kalıp kontrollü şekilde yumruklayarak etkisiz hale getirecek insan sayısı az
E tabi orası öyle. İlk önce insanın kendini sakinleştirmesi lazım. Yoksa işi tamamen şansa bakıyor.

Valla çok sakin biriyim dediğim gibi şiddet benim için son çare olur hep o yüzden boks kısaca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,401
Üyeler
186,189
Son üye
Muhaarremcaglar
Geri