IT-RADEON YAŞANAN SORUNLAR

Hafta sonu aldığım sistem bugün 14.30 da teslim edildi. İş çıkışı eve vardığımda fiziksel olarak sorun yoktu sistemi kurmaya başladığımda soğutucunun takılı olmadığını fark ettim. (Anlamadığım işlemcinin üzerinde macun vardı) Soğutucuyu kutusundan çıkardığımda ayaklarından biri kırıktı ve takılmıyordu.

Bu sorun o kadar dert olmadı kendime ait olan soğutucuyu takıp kullanmaya devam ettim.

Alıntıyı görüntüle

2. Yaşadığım sorun sisteme güç verdiğim ve güç kestiğim sırada çekirdek sesi gibi bir ses geliyordu. (Anakart usb yeriyle psu arasından) Güç verirken ki ses anlaşılmıyor tuş sesinden dolayı ama gücü keserken tuş sesinden hemen sonra anlaşılacak şekilde geliyor.

3. Yaşadığım sorun en önemli kısım bu konuyu açmama sebep oldu sistemi kurup kullanmaya başladım başta anlamadım ama sosyal medyaya girdiğimde animasyonlarda sorun vardı. Bu sorunun ekran kartının vraminden kaynaklandığını düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle

Bu sorun beğeni butonlarında mesaj kopyalamak için mouse ile seçildiğinde herhangi bir video veya ufak animasyonlu eklenti ile etkileşime girdiğimde gerçekleşiyor. Ayrıca pc başlangıcında ekranda saliselik olarak yeşil bir çizgi geçiyor. (Sanki yüksek oranda overclook yaparsınız da sorun yaşanır gibi aynısı)
Bu yazdığın sorunlar bende de var , soğutucu senin ki gibi geldi elimde farklı soğutucu olduğu için onu taktım ,PC kapatırken çıt diye ses geliyor ben normal bir şey diye üzerinde durmadım onun,ben de biraz önce Twitter da dolaşırken farkettim senin ki gibi bozulmalar oluyordu onu da şöyle çözdüm,yani kesin çözüm mü bilmiyorum ama şu anda problem gözükmüyor .
Google-ayarlar-sistem-kullanilabilir olduğunda grafik hızlandırmayi kullan ,bunu kapat
Hangi tarayıcı kullanıyorsan onda kapattiginda bozulma duzeliyordu

Ekler

• 1000016484.webp
    1000016484.webp
    73.2 KB · Hit: 36
Hocam tarayıcı problemi diğer arkadaşların da dediği gibi grafik hızlandırmadan kaynaklı olabilir. Bu opera chrome fark etmiyor çok, 3060 kullanıyorum benzer bir problem yaşadım. Nvidia not olarak chromium tabanlı tarayıcılar olarak eklemişti.
1750411812558.webp

Tamamdır sorun değilmiş en azından. Altlarına not düşeyim aynı şeyden korkan olursa çözümleri öğrensinler.

Windows 10 Pro Key

JNBV3-8XHB9-V6H7X-HCWC8-MTDGY

Hafta sonu aldığım sistem bugün 14.30 da teslim edildi. İş çıkışı eve vardığımda fiziksel olarak sorun yoktu sistemi kurmaya başladığımda soğutucunun takılı olmadığını fark ettim. (Anlamadığım işlemcinin üzerinde macun vardı) Soğutucuyu kutusundan çıkardığımda ayaklarından biri kırıktı ve takılmıyordu.

Bu sorun o kadar dert olmadı kendime ait olan soğutucuyu takıp kullanmaya devam ettim.

ASLINDA SORUN DEĞİLMİŞ ÜRÜNÜN 1 BACAĞI BU ŞEKİL ÜRETİLMİŞ TAKMASI AŞIRI ZOR ONA GÖRE HAREKET EDİN.

Alıntıyı görüntüle

2. Yaşadığım sorun sisteme güç verdiğim ve güç kestiğim sırada çekirdek sesi gibi bir ses geliyordu. (Anakart usb yeriyle psu arasından) Güç verirken ki ses anlaşılmıyor tuş sesinden dolayı ama gücü keserken tuş sesinden hemen sonra anlaşılacak şekilde geliyor.

İNTERNETTEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA PSU DA BULUNAN RÖLE BU SESİ YAPIYORMUŞ BAZI KİŞİLERDE VAR BAZILARINDA YOK. SÜREKLİ OLMADIĞI SÜRECE SORUN YOKMUŞ.

3. Yaşadığım sorun en önemli kısım bu konuyu açmama sebep oldu sistemi kurup kullanmaya başladım başta anlamadım ama sosyal medyaya girdiğimde animasyonlarda sorun vardı. Bu sorunun ekran kartının vraminden kaynaklandığını düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle

Bu sorun beğeni butonlarında mesaj kopyalamak için mouse ile seçildiğinde herhangi bir video veya ufak animasyonlu eklenti ile etkileşime girdiğimde gerçekleşiyor. Ayrıca pc başlangıcında ekranda saliselik olarak yeşil bir çizgi geçiyor. (Sanki yüksek oranda overclook yaparsınız da sorun yaşanır gibi aynısı)

SORUNU DAHA ÇÖZMEDİM AMA KONU İÇERİSİNDE BELİRTİLDİĞİ GİBİ TARAYICININ AYARLAR BÖLÜMÜNDEN DÜZELTİLİYORMUŞ.
İşlemci soğutucu için bir sey dediler mi merak ettim.

hocam şuan renkli pikseller görüyormusunuz siz ben görmüyorum sorunum çözüldü bide driver eski sürüm yaptım hatalı diyorlar yeni sürüm

hocam şuan renkli pikseller görüyormusunuz siz ben görmüyorum sorunum çözüldü bide driver eski sürüm yaptım hatalı diyorlar yeni sürüm
Google ayarları yeterli oldu. Stres testi yapmadım daha.

Peki sisteme hangi uygulamaları yükledin bir liste olarak atabilir misin?

Peki sisteme hangi uygulamaları yükledin bir liste olarak atabilir misin?
Uygulama derken test uygulaması yüklemedim. AMD driver dışında yazılıma etki edecek bir şey yüklemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri