IT-RADEON YAŞANAN SORUNLAR

Donanım ivmesiyle alakalı olabilir mi? Ek olarak daha stabil eski bir sürüm varsa onu deneyebilir misiniz?
Her türlü hız aşırtma performans özelliği kapalı eski driver a dönmem gerekir ama asıl sorun driver ise ve sadece bana oluyorsa yine benim gpu da sorun var demektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu dan gelen çıt sesi röle den kaynaklanabilri ama buna dair başka kullanıcılardan bildirim gelmedi.

aynı sistemi yeni aldık ve dün test felan yaparken sorun görmedim. internette de görmedim. ama soğutucuyu takması çok berbat . soğutcu o kadar dandikki. zorlamak gerekiyor takmak için .taktık takmasına ama 1 saat uğraştık :) 2 saate sıfırdan kasa montajlıyorum normalde :DASDASD SA

aynı sistemi yeni aldık ve dün test felan yaparken sorun görmedim. internette de görmedim. ama soğutucuyu takması çok berbat . soğutcu o kadar dandikki. zorlamak gerekiyor takmak için .taktık takmasına ama 1 saat uğraştık :) 2 saate sıfırdan kasa montajlıyorum normalde :DASDASD SA
Kasaya güç verirken veya keserken psu dan ses geliyor mu? Merak ettim

Kasaya güç verirken veya keserken psu dan ses geliyor mu? Merak ettim
ona dikkat etmedim ama birazdan deneyeyim. ama internette felan dolaştım görüntü sorunu görmedim . biostan expo felan açık değildi . onu açtın mı

ona dikkat etmedim ama birazdan deneyeyim. ama internette felan dolaştım görüntü sorunu görmedim . biostan expo felan açık değildi . onu açtın mı
Aynen onu açtım. Asus a alıştım gigabyte arayüzüne girince afalladım direkt karşımda ki expoyu göremedim.

Hafta sonu aldığım sistem bugün 14.30 da teslim edildi. İş çıkışı eve vardığımda fiziksel olarak sorun yoktu sistemi kurmaya başladığımda soğutucunun takılı olmadığını fark ettim. (Anlamadığım işlemcinin üzerinde macun vardı) Soğutucuyu kutusundan çıkardığımda ayaklarından biri kırıktı ve takılmıyordu.

Bu sorun o kadar dert olmadı kendime ait olan soğutucuyu takıp kullanmaya devam ettim.

Alıntıyı görüntüle

2. Yaşadığım sorun sisteme güç verdiğim ve güç kestiğim sırada çekirdek sesi gibi bir ses geliyordu. (Anakart usb yeriyle psu arasından) Güç verirken ki ses anlaşılmıyor tuş sesinden dolayı ama gücü keserken tuş sesinden hemen sonra anlaşılacak şekilde geliyor.

3. Yaşadığım sorun en önemli kısım bu konuyu açmama sebep oldu sistemi kurup kullanmaya başladım başta anlamadım ama sosyal medyaya girdiğimde animasyonlarda sorun vardı. Bu sorunun ekran kartının vraminden kaynaklandığını düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle

Bu sorun beğeni butonlarında mesaj kopyalamak için mouse ile seçildiğinde herhangi bir video veya ufak animasyonlu eklenti ile etkileşime girdiğimde gerçekleşiyor. Ayrıca pc başlangıcında ekranda saliselik olarak yeşil bir çizgi geçiyor. (Sanki yüksek oranda overclook yaparsınız da sorun yaşanır gibi aynısı)
hocam konudan çok alakasız belki anlamsız olacak ama evde atıl bir monitör vardı geçen pc 3.ekran olarak bağlayım dedim haber vs izlerken orda açık kalır diye başta ben de anlamadım ama hdmi ile bağladığımda sizde X te olduğu gibi bende de kırmızı renklerin baskın olduğu durum ortaya çıktı biraz monitörün panelinden renk ayarlarıyla oynadım düzeldi fakat zamanla daha da artmaya başladı en son sök tak çıkar derken farklı bir hdmi ile bağladım sorun çözüldü. olur diye demiyorum ama başka bir kablo ile denediniz mi yani sorun fix hep aynı mı acaba

hocam konudan çok alakasız belki anlamsız olacak ama evde atıl bir monitör vardı geçen pc 3.ekran olarak bağlayım dedim haber vs izlerken orda açık kalır diye başta ben de anlamadım ama hdmi ile bağladığımda sizde X te olduğu gibi bende de kırmızı renklerin baskın olduğu durum ortaya çıktı biraz monitörün panelinden renk ayarlarıyla oynadım düzeldi fakat zamanla daha da artmaya başladı en son sök tak çıkar derken farklı bir hdmi ile bağladım sorun çözüldü. olur diye demiyorum ama başka bir kablo ile denediniz mi yani sorun fix hep aynı mı acaba
2 monitörümde de oluyor. Dp ve hdmi ile bağlılar.

Ayrıca hepimize Windows key lazım. Çoklu kullanım hakkı olanı bulursam buraya sallarım herkes faydalansın.

hocam operadan ayarlardan bu ayar açıksa kapayın düzeldi benim piksel bozulmaları görmüyom

Ekler

• 1750409714950.webp
    1750409714950.webp
    2.7 KB · Hit: 36
hocam ayarlarından böyle bi ayar varsa kapayın bi deneyin ben görmedim şuan hala bakıyorum + eski sürüme geçtim şimdi

hocam ayarlarından böyle bi ayar varsa kapayın bi deneyin ben görmedim şuan hala bakıyorum + eski sürüme geçtim şimdi
Tam olarak nerede ki ayar?

Opera içinmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,302
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717