IT-RADEON YAŞANAN SORUNLAR

hocam bir kere daha böyle konu açan olmuştu heralde bende kurak sistemi aldım ikisi aynı banada böyle gelir diye endişelenmedim değil

Benim sistem daha kargolanmadi bile ddr4 ram uyumsuz diye mail atmışlar. Bende sipariş sonrası elimde ddr5 daha iyi bellek olduğunu oysa ki söylemiştim. 8gb ddr5 ram onermisler 😀
İtopya çok değişik ya
Edit: psudan çıt sesi fazeon olan PSU muydu sizin ki?

Benim sistem daha kargolanmadi bile ddr4 ram uyumsuz diye mail atmışlar. Bende sipariş sonrası elimde ddr5 daha iyi bellek olduğunu oysa ki söylemiştim. 8gb ddr5 ram onermisler 😀
İtopya çok değişik ya
Edit: psudan çıt sesi fazeon olan PSU muydu sizin ki?
Evet

Hocam bu sistemi ben rampage in kasasıyla siparis vermistim sonra ekran karti sığmadı diye bitfenix in kasasıyla yollayalim dediler bende olur dedim ama psu ya dikkat etmemistim suan sistem ara ara kendini resliyor sizce bu kasadaki psu nun 600w olmasindan mi kaynaklaniyor

Hocam bu sistemi ben rampage in kasasıyla siparis vermistim sonra ekran karti sığmadı diye bitfenix in kasasıyla yollayalim dediler bende olur dedim ama psu ya dikkat etmemistim suan sistem ara ara kendini resliyor sizce bu kasadaki psu nun 600w olmasindan mi kaynaklaniyor
Normalde 600w yeterli olucaktır. (Kart Maks 255W çekiyor)

Hocam şimdi son olarak bu psudaki çıt sesi olmaması gerek bişey mi ben anlamadım aynı ses bendede var da çözümü vs var mı
hocam çekirdek sesi dediğiniz şeyi nasıl çözdünüz acaba altına çözüm yazdım demişsinizde sadece sürekli olmadığı sürece problem yok yazmışsınız
O çıt sesi pc açılış ve kapanışta oluyorsa doğal bir durummuş. İçerisinde olan güç devresini korumaya dair bir parçanın sesi. Ondan dolayı bir soru çıkmadı sürekli çalışır haldeyken çıkarsa sorun olur.

Geri