34" - 43" arası monitör önerisi

Nodosaria

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
25000
Direksiyon standına takmak için büyük ekran (34" ile 43" arası) 25k bütçeye kadar bir monitör almayı istiyorum. Çok profesyonel bir oyuncu değilim (F1 25, Assetto Corsa, FC 25 gibi oyunlar oynayacağım). Ufak tefek ayrıntılara takılmıyorum. 5070 TI'lı laptop takacağım.

Önerilerinizi bekliyorum.

3 lü 1080p 27-32 inç yapsan inanılmaz iyi olur. ya da en kötü wide bir monitör almak daha iyi olur normal monitördense. model olarak bilgim yok ama normal en boya sahip bir şey istersen kendi kullandığım odyssey neo g7 43 inçi önerebilirim.

3 lü 1080p 27-32 inç yapsan inanılmaz iyi olur. ya da en kötü wide bir monitör almak daha iyi olur normal monitördense. model olarak bilgim yok ama normal en boya sahip bir şey istersen kendi kullandığım odyssey neo g7 43 inçi önerebilirim.
Şuan bende aynı monitörü inceliyordum (Odyssey Neo G7 43"). Herhangi bir şikayetiniz var mıydı bu cihaz ile ilgili?

Şuan bende aynı monitörü inceliyordum (Odyssey Neo G7 43"). Herhangi bir şikayetiniz var mıydı bu cihaz ile ilgili?
hocam tam 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum VA panel ama ghosting falan yok. renkleri çok iyi siyahlar ips ten daha iyi (doğru ayarlarda) dahili hoparlörleri fena değil tatmin edici.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri